TTnet Mbps hızımı düşürdü

• Konuyu başlatan 21584
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.052

21584

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar benim kullandığım 16 Mbps limitsiz paket. Ancak dün akşam internet gitti. TTnet'i aradık ve çalışma olduğunu söylediler. Ertesi gün internet hızını kontrol edeyim dedim ve maksimum 14 Mbps çeken internetim 3 Mbps'ye kadar düştü. Bu olaya bir anlam veremedim. Aynı sorunu yaşayan va mı acaba ?

Ayın 23'ü biraz internette takılan biriysen bitmiş olması gerekir, kota sorgulaması yaptın mı? Benimki ayın 15 inde bitmişti 75 gb.

Kota sorgusu yapamam. İnternet babamın üzerine kayıtlı. Kullanıcı adı ve şifresini bilmediğim için kota sorgusuda yapamıyorum. En iyisi 1 hafta dişimi sıkacağım o zaman anlarız. (n)

Kota sorgusu yapamam. İnternet babamın üzerine kayıtlı. Kullanıcı adı ve şifresini bilmediğim için kota sorgusuda yapamıyorum. En iyisi 1 hafta dişimi sıkacağım o zaman anlarız. (n)

Kullanıcı adı ve şifresi yüksek ihtimal telefon numaranızdır atıyorum numaranız : 0232 313 11 12. Kullanıcı adı : 2323131112@ttnet Şifre: 3131112

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bendede oldu 1 ay bekledim int hızı yükselmedi müşteri hizmetlerini arayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı