TTNET müşteri temsilcilerin internetle hiçbir bilgisinin olmaması

yayaya

Hectopat
Daha fazla  
Bugün temsilciyi arayıp dedim ki 16Mbps'e kadar hız vad ediyorsunuz aldığım hız 12'yi geçmiyor "tamam sunucu değerlerinizi güncelleyeceğim" dedi ve 2 dakika kadar bekletti (ki bence güncelleme falan diye bir şey yok tamamen plasebo tekniği) tamam güncelledim hızınıza etki edecektir dedi"tamam test yapayım bekleyin bir saniye. Ben böyle deyince "modeminizi kapatıp açmanız gerekiyor" dedi. Dedim açar kaparım sıkıntı değil. Bu sefer de diyor ki "açıp kapatsanız dahi üzerinden 10, 15 dakika kadar geçmek zorunda" neyse daha fazla üzerine gitmeyeyim dedim içimden.
Sonra upload hızımın her zaman 0.50 cıvarında seyrettiğini hiçbir zaman artmadığını söyledim. Anlamadı bile. Iıı, mıığğ etti sonradan diyor ki "telefondan mı test yapıyorsunuz" hayır bilgisayardan deyince "kablolu bağlantınız var mı" diye soruyor. Yav ben bilmiyor muyum böyle şeyleri? Çocuğa öğretiyor sanki. Upload hızı ne demek bilgisi yok bana test yapmayı öğretiyor veya dediğim gibi bilmemezlikten geliyor. TTNET temsilcilerine sesleniyorum açık açık söyleyin yahu bizim altyapımız buna müsait, yapacağımız bir şey yok. Ne eveleyip geveliyorsunuz?
Bir de diyor ki sorununuz devam ederse tekrar arayın. Biliyor tabii hiçbir şey değişmeyeceğini ki üzerinden 3 saat geçti hız hala düşük.
Arkadaşlar internet hizmeti veren bir telekominikasyon şirketinin müşteri temsilcisinin download, upload, MS gibi değerleri bilmemesi kadar utanç verici bir durum olabilir mi?
Daha önce de hız sorunu yaşıyorken aradğımda aynı durumu yaşadım. Aynen şöyle sordum "bana download, upload, ping gibi terimlerin ne demek olduğunu açıklar mısınız? Durun hatta Türkçe söyleyeyim yükleme ve indirme hızları, gecikme süresi anlamlarına geliyor. Cevabınız nedir?" Verdiği cevabı tahmin edebiliyorsunuzdur. "Arıza kaydınızı oluşturucağım"

Son düzenleme:
TurkNet'e geçebiliyorsan geç derim ben kullanıyorum ve 1 yılı geçecek hiçbir sıkıntı olmadı hız, kopma vb. gibi.

Bir çok firma maalesef bu şekilde dostum. Bunların en büyük kozları da şu: ''16 mbit ''''E KADAR''''''
Geçenlerde superonline ile buna benzer bir görüşme yaptım. Adam bana diyor ki 2 mbit in altına düşmedikçe sorun teşkil eden bir durum yok bu kabul edilebilir bir değerdir dedi....

TurkNet'e geçebiliyorsan geç derim ben kullanıyorum ve 1 yılı geçecek hiçbir sıkıntı olmadı hız, kopma vb. gibi.
Çok düşündüm. Türknete geçmek bir nevi kumar oynamak gibi. Eğer şansın varsa ve hiçbir sorun yaşamadan bağlatabilirsen 60 70 mbps internetin keyfini sürer işine bakarsın. Deme keyfine.
Amaaa internette türknetle ilgili yüzlerce sorunlardan herhangi biriyle karşılaşma ihtimalinde oldukça olası. 1 aydır bağlatamayan mı dersin, kopma sorunu olupta muhatap bulamayan mı dersin, müşteri temsilcisinin müşterinin yüzüne telefon kapatanı mı dersin.. Çıldırtır adamı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı