TTNET Netflix ve Twitch'e bağlanmıyor

Laminon

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
1.052
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün eve fiber internet bağlattım TTNET'ten. Bilgisayardan hiçbir sorun yok ama telefona geçince Netflix uygulamasını açmaya çalıştığımda içerik yüklenmiyor. Twitch uygulaması açtığımda sorun yok ama yayınlar açılmıyor, ağ hatası alıyorum.
Daha yeni VPN açıp denedim. Netflix falan sorunsuz açıldı. Böyle saçma bir sorun başına gelen var mı? Çözümünü bilen biri var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aboneler otomatik güvenli paket ile başlıyormuş internet aboneliğine. Arayıp öğrenebilir ve iptal ettirebilirsiniz. Bu sebeple Netflix ve Twitch engellenir mi bilmiyorum ancak siz yinede yapın bence.
Bunların dışında bazen bazı internet servis sağlayıcılar belli adreslerde sıkıntı yaşayabiliyor. Bu durumda tabii haliyle VPN ile çözülüyor. Ne kadar süredir devam ediyor sorununuz? Bağlandığınız andan şuana kadar böyle mi yani?
 
Yeni aboneler otomatik güvenli paket ile başlıyormuş internet aboneliğine. Arayıp öğrenebilir ve iptal ettirebilirsiniz. Bu sebeple Netflix ve Twitch engellenir mi bilmiyorum ancak siz yine de yapın bence.
Bunların dışında bazen bazı internet servis sağlayıcılar belli adreslerde sıkıntı yaşayabiliyor. Bu durumda tabii haliyle VPN ile çözülüyor. Ne kadar süredir devam ediyor sorununuz? Bağlandığınız andan şu ana kadar böyle mi yani?

İnternet dün bağlandı bu sabah denedim daha girmeyi bilgisayarda bir problem yok.
Bağlayan arkadaş problem olursa beni arayın demişti bir de dediğiniz güvenli pakete bakayım ama bilgisayarda sorun yok sadece problem telefonda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı