TTNET Roket Bug ile Kullanımı

TechnoBey

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
1.210
Makaleler
9
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İnternette gezerken rastladım ve cidden işe yarıyor tavsiye ederim fakat mesuliyet kabul etmem.
  1. Sekmeler arasında hızlı geçiş yaptığınız tarayıcıda 2 sekme açın.(Ben chrome kullanıyorum)
  2. Birinci sekmede ” https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do ” linkini yazın ve enter tuşuna basın.
  3. İkinci sekmede ” https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/isemri/Profil.do?method=turboInternetDurum ” yapıştırın fakat enter tuşuna basmayın.
  4. Birinci sekmeye geri dönerek kullanıcı adı ve şifreyi yazın. Girişe tıkladığınız an ikinci sekmeye giderek enter'layın.
  5. Eğer her zaman gördüğünüz roket sayfası geldiyse başardınız. Fakat iş bitmedi.
  6. Sayfadaki başlat tikini işaretleyin fakat Onay butonuna kesinlikle basmayın.
  7. İlk sekme hata vermiş olabilir, hata vermediyse çıkış yapın. Hata verdiyse ” https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/diger/IndexPage.do?method=searchNew ” adresine girerek çıkış yapın. Çıkış tuşuna iki kere basın (Türk Telekom zekilik yapmış Müziğe yönlendiriyor).
  8. Kullanıcı adı ve şifreyi yazın ve girişe tıklayın. Hemen ikinci sekmeye geçin ve Onaya basın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nedir bu? Şuan Roket servisi kaldırıldı diye biliyorum. Eğer buna rağmen yapılabiliyorsa video çekerek anlatırsan seviniriz.
 
İnternet mi hızlanıyor ne işe yarıyor keşke onu da yazsaydın.
TTNET Roket sistemi sayesinde internet hızınızı ücretsiz olarak ayda 1 günlüğüne 100 Mbit'e çıkar 3 ay kadar önce bu sistemin kaldırıldığı sanılıyordu ama sadece sitesinin kaldırıldığı, hizmetin kaldırılmadığı bu bug sayesinde ortaya çıktı.
 
TTNET Roket sistemi sayesinde internet hızınızı ücretsiz olarak ayda 1 günlüğüne 100 Mbit'e çıkar 3 ay kadar önce bu sistemin kaldırıldığı sanılıyordu ama sadece sitesinin kaldırıldığı, hizmetin kaldırılmadığı bu bug sayesinde ortaya çıktı.

Yakalanma ihtimali var mı peki
 
Bana da şu mesajı verdi;
''Türk Telekom Roket Servisi başvuru talebiniz yapılamadı.'' sanırım çalışmıyor bu işlem...
 
Arkadaşlar bug ile yazanları tamamen uygulayınca çalışıyor. Ben ceza falan almadım şahsen forumlarda bulmuşlar bu yöntemi bende paylaşmak istedim ne suçu olabilir ki zaten ? Bakın orada yazanları tamamen uygulayın çalışıyor zaten 2. ve 3. adımları yaparsanız azçok anlayacaksınız çalışıyor mu çalışmıyor mu. Onların açığı bizim bir suçumuz yok. Korkmayın neyin yakalanması ? Adamlar kendileri açığını kapatsın madem cayır cuyur torrentten indirme yapıyorum 2.4 Mbs ile :cool:
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı