TTNET Türkiye Geneli Hız Sorunu

Ben zaten TTnet'ten ümidimi kestim diyebilirim. Taahhütü bekliyorum, bitince Türknet'e geçeceğiz. Ve evet bazı arkadaşların dediği gibi feci şekilde ping var.

siz yine iyisiniz arkadaşlar ben 16mgbit download 0.80 uploada 86 tl ödüyorujm mecburen tahhüv var 1 seene daha ayrılmak istedim cayma bedeli 1058 tl dediler sanki bana hisse satıyorlar .

Sizin bulundğunuz bölgede, binada veya DSL kablosunda sorun olabilir. Şu anda hızla ilgili ciddi bir sorunum yok.
Bina veya apartman değil mahallede müstakil ve kutuya en yakın ev olarak ben varım.

Turktelekom altyapısı üzerinden millenicom 100mbps kullanıyorum. İlk aldığımda 97mbps indirme 4.8mbps yükleme alıyordum. 2-3 gündür sabah 65mbps akşam 45 mbps alıyorum.
Bu arada bu paket 94tl(içinde modem kirası da var) ama ilk 4 ay 124tl (30x4=120tl kurulum bedeli). Altyapısı olan herkese tavsiye ederim.

PC varsa kablo ile modeme bağlanıp dene. Evde kaç kişi kullanıyosunuz? Kişi sayısı artınca hız da düşüyor.

24 Mbps için 0.56 download hızı olmaz. Bina veya daire içi bağlantınızda bir sorun olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…