TTNET Wi-Fi'da internet donuyor

Tr_temhA

Hectopat
Merhaba internette 1 aydır sıkıntı var. Normalde indirme konusunda bir sıkıntı olmuyordu iyi kötü yetiyordu ama şu son 1 aydır Wi-Fi'de sıkıntı var. Normalde atıyorum bir filmi 20 dakikada indiriyorsa şimdi 1.30 saatte indiriyor. İnternet hız testi yapıyorum normal çıkıyor. Mesela Instagram hikayede gezerken sanki internet yetmiyormuş gibi olup takılıyor, yüklenmiyor. Twitter'da video izleyeceğim yüklenmiyor.
Müşteri hizmetlerini aradım 2 kez birinde sunucu değiştirdiler diğerinde modem aç kapa, bekle vs yapıldı. Sizce sıkıntı ne? Birden oldu. Arada mobil veri kullanmak zorunda kalıyorum. Mesela donunca mobil aç kapa yapıyorum düzeliyor tam izlerken bir anda Wi-Fi'de tekrar donuyor yüklenmiyor.
Sınav çalışırken YouTube izliyorum iyi giderken bir anda yüklenme işareti geliyor. Mobil veri açıyorum düzeliyor.
Artık ne olur biri şu sorunu çözmeme yardımcı olsun. Kaç yıllık TTNET kullanıcısıyım seneye 3. ay civarı sözleşme bitiyor. Para almayacaklarını bilsem direk iptal ettirir TurkNet geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı