TTNET Yavaşlık Sorunu

OğuzhanBge1453

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sık kopmalar sebebiyle iptal ettirdiğim TürkNet'den geçtiğim Türk Telekom'u bağlatalı 1 ay oldu. Bu süre zarfında sık kopmalar ve vaat edilen 12 Mega Bit hızın yarısını göremedik. Ping değerlerim Online oyunlarda 400 500 civarı seyrediyor. 27 ay taahhüt yaptırdık iptal de ettiremeyiz sanırım. Binamızda telefon kutusu yok arka binadaki kutudan kablo çekmişlerdi şu anki aboneliğimizi iptal ettirirsek yeni internet bağlatamayız artık yan binalardan bağlamıyorlarmış. Çıkmazdayım lütfen bana yardımcı olur musunuz? Ne yapacağımı bilmiyorum kafam durmuş vaziyette.
Ekran Görüntüsü (6).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla hocam TT çok sıkıntılı bende TT kullanıyorum ama bu kadar yavaş değil en azından. Taahhüt ücretide, aylık ödediğin miktar X 27 yap ortalama o fiyat oluyor. Keşke biraz daha araştırıp daha ucuz bir tarife geçseydiniz. Zaten ADSL bağlanıyorsunuz. TürkNet'te neden kalmadınız sorabilir miyim?

Valla hocam TT çok sıkıntılı bende TT kullanıyorum ama bu kadar yavaş değil en azından. Taahhüt ücretide, aylık ödediğin miktar X 27 yap ortalama o fiyat oluyor. Keşke biraz daha araştırıp daha ucuz bir tarife geçseydiniz. Zaten ADSL bağlanıyorsunuz. TürkNet'te neden kalmadınız sorabilir miyim?
5 dakika da bir kopup 15 dakika gelmiyordu o sebepten ötürü kapattırdım TTNET'de olmaz diye düşündük bu da günde 7 8 defa gidiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rica ederim :)
beğenmen yeterli.
Evet, eminim.
Edit: Kopmaya çarem yok bu pingin için benim de kopuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı