TTNET yüksek ping sorunu

GothicBlackMetal

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydan her gün belirli saatlerde hız aşırı düşüyor. Oyunlarda ping 300'e kadar çıkıyor, Youtube'da video izlenmez hale geliyor. Genelde sabah saat 4 ile 08:13 arası oluyor ve bir de 00:16 - 02-13 arasında. Bu sorun Türkiye geneli falan mı? Saatleri değişebiliyor, internetimde hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. TTNET kullanıcısı olmama rağmen ilk kez böyle bir sorunlu karşılaşıyorum.

Not: Şu anda düşük mesela yaklaşık bir saatten beri, yine değişmiş saati.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde TTNET saat 02:00-08:00 arası kota sayımlarını durdurur ve internet hızını artırır.

O saatlerde hızlı evet ama bazen aşırı yavaşlık oluyor. Bu sorun sadece bende mi anlayamadım. Belirli saatlerde aşırı yavaşlıyor.

Bulunduğunuz bölge ile de alakalı olabilir sizin altyapınızda da bir sorun olabilir TTNET'i arayın.

Ben bir yerde okumuştum Bulgaristan, Romanya kaynaklı yazıyordu ama bilmiyorum. Hatlarda sıkıntı varmış. Neyse peki teşekkürler, sanırım bu sorun sadece bende var. Anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…