Ttnet2 TL 2 Kat Hız Veya Turkcell Superonline

aynen bende eskiden uydunetteydim ucuz diye sonra taşındık o lanet ttnet ilk geldiğinde 6mbps falandı zaten 8 falan hepsi gözboyama söyledikleri fiyata o performansı veremiyorlar

aynen bende eskiden uydunetteydim ucuz diye sonra taşındık o lanet ttnet ilk geldiğinde 6mbps falandı zaten 8 falan hepsi gözboyama söyledikleri fiyata o performansı veremiyorlar
Ben çoğu zaman 16 mbps lik paketten 4-5 mbps alıyorum

ama nerde oturduğunada bağlı mesela ben ankaradayım

Eğer öyleyse neden bana 16 mbps lik paket için uygun olduğumu söylediler ?

yani dediğim gibi dolandırcı bu ttnet fiyata göre performans 0

Şansın varsa süper online a geç ama ilk bence fiber destekliyormu altyapı olarak oturduğun yer onu ören hani yoksa 50 mps rüyanda görürsün benim gibi hala fiber gelmedi bizim buraya nerdiyse aynı fiyata daha düşük hız ADSL fibere göre

Ben Superonline kullanıyorum ve gayet memnunum. 20 MBps Fiber İnternet Limitsiz. Download hızım 19-20 görüyor.

TURKCELL SÜPERONLİNE daha iyidir, fiyatına görede gayet iyi ve gerçekten hizmetlerinin hakkını vermektedir. Canlı Destek Sistemi'de gayet çabuk ve açıklayıcı bir biçimde cevap vermektedir. Bu nedenle tercihim SÜPERONLİNE !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…