TTNET'in ping ile ilgili bir şey yapmaması

biowre1

Hectopat
Daha fazla  
Normal pingim 28 ama akşam 19.00 ile 00.00 arasında yani interneti en çok kullandığım ve en çok online oyun oynadığım saatlerde pingim 65. 30 kere arıza kaydı oluşturdum 5 kere eve geldiler bunların 4'ünde suçu bilgisayarıma, modeme, kablolarıma attılar sanki benım kablolarım akşam 19.00'dan sonra bozuluyor.
En son dilekçe vermeye karar verdim. Yazdım dilekçemi gittim. Müdürlüğe dilekçeyi vermeden biz bi bakalım falan dedi 5. kez eve geldiler suçu yine modeme attılar pinge biz bişey yapamayız dediler kavga ettik.

Yani ne yapmak lazım ? Dilekçeyi versem yaparlar mı adama santrali değiştirin diyorum 1 tane santra var diyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunların köküne kibrit suyu dökecen, şaka bir yana bu sorun bendede mevcut. eskiden oyunda pingim 69 standart iken şuan 77 de fix. Ne yaptıysam düzelmedi. Sonra geldi ttnet amcadan ekip dediler modeminiz çok eski gittik yeni aldık değişen birşey olmadı. Ben ilk neti bağlattığımdan bu yana 10 sene geçti nerdeyse ve hala aynı kablo üzerinden hizmet veriliyor. Ayrıca mail attım TTNET'e ancak geri dönüş olmadı. Bu kabloların ömrü ne kadar bilemem ama hizmet gerçekten yok dencek kadar az. Gönderdikleri kişilerin pek bilgili olduklarınıda sanmıyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı