TTNET'ten Superonline Fiber'e geçme

Yasinzx

Hectopat
Öncelikle benim TTNET hakkında bir sualim var.
Benim TTNET'ten tek bağlandığım zaman bir problem olmuyor lakin evde herhangi biri bağlandığında bir video izlendiğinde kasıyor oyunlarda. Üst komşumda fiber Superonline mevcut, o memnun ödemeyi geciktirdiginde hızı düşüyormuş. Ben de bağlantımı Superonline fiber olarak değiştirmeyi düşünüyorum lakin evdeki modem uyumlu olur mu?
Yeni bir modem mi almam lazım? Eve TTNET tarafından döşenen kabloları duvardan kırıp tekrar mı hat çekilecek? Bu sorulara cevap arıyorum, atladığım birkaç soru var ise aklıma gelmedi. Siz bütün detayları bana yazıp bu konu hakkında bilgi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı modemi kullanamazsınız, router kullanılması gerekiyor.
Superonline bu cihazı zaten veriyor, almanıza gerek yok. Tesisat nereden geçiyorsa kablo da oraya yakın bir yerden girer daireye. Genelde daire kapısının yanını deliyorlar.
Aynı modemi kullanamazsınız, router kullanılması gerekiyor.
Superonline bu cihazı zaten veriyor, almanıza gerek yok. Tesisat nereden geçiyorsa kablo da oraya yakın bir yerden girer daireye. Genelde daire kapısının yanını deliyorlar.

Çözüm
Aynı modemi kullanamazsınız, router kullanılması gerekiyor. Superonline bu cihazı zaten veriyor, almanıza gerek yok. Tesisat nereden geçiyorsa kablo da oraya yakın bir yerden girer daireye. Genelde daire kapısının yanını deliyorlar.
Teşekkürler, yani cihaza ekstra bir ücret istenmiyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Superonline verecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı