TÜİK: Haziran Ayı Enflasyonu %4.95, Yıllık Enflasyon %78,6

Bunların durumu "koltuğumuzdan olmayalım da ne olursa olsun" olduğu için hiçbir zaman anlamayacaklar, nasıl olsa inanan koyun bir halk var.
Haziran 2023'e az kaldı. 20 senedir bunlar yedi bakalım sonra neler olacak neler değişecek. 6'lı masa hakkında düşündüklerinizi merak ediyorum. Düşüncelirinizi paylaşırsanız memnun olurum. Ben Akp'nin gideceğinden emin hissediyorum ama kimin geleceği hakkında pek bir düşüncem yok.

Ruh halim Cihangir Kennedy'ye dönmüş vaziyette.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Haziran 2023'e az kaldı. 20 senedir bunlar yedi bakalım sonra neler olacak neler değişecek. 6'lı masa hakkında düşündüklerinizi merak ediyorum. Düşüncelirinizi paylaşırsanız memnun olurum.
6'lı masada beğendiğim kişiler var ama biraz daha izlemem lazım ne yaptıklarını. Bazı konularda net tavır koymaları gerekiyor(bundan kastım KK'nin konuşmaları, dikkatli konuşmalı). Yayınladıkları programı da görmüştüm ve güzel maddeler var.
 
Şu rakamları gerçeğinden en az 3te 1'i kadar az olacak şekilde açıklıyolar milyonlarca memurun emeklinin hakkını peynir ekmek gibi yiyorlar.

Sırf yıllarca 3 haneli enflasyon eleştirisi yapıp kendi dönemlerinde de aynısı oldu denmesin diye. Ne diyeyim hala bu cehaleti yenemiyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı