Hocam iletişim numarası verdiniz mi? Bilirkişinin sizi araması gerekiyor karardan sonra cihazı istiyorlar.
Bence bir iletişime geçin ve bilirkişi atanmış mı öğrenin çünkü sizinle iletişime geçmeleri gerekiyor.Arayan olmadı, e-maillerimi de düzenli olarak kontrol ediyorum gelse oradanda görürdüm. Durumu sormak için arasam bilgilendirirler mi acaba?
Bence bir iletişime geçin vebilirkişi atanmış mı öğrenin çünkü sizinle iletişime geçmeleri gerekiyor.
Yani benden cihazı teslim almak için belediyede olacağım gelebilir misiniz diye aramıştı teslim tutanağı düzenleyip cihazı incelemek için götürdü bir süre. Rapor gelir gelmez de karar çıktı zaten. Cihazı teslim almak için mutlaka aramak zorunda ya da mesaj gönderiyorlar.Bilirkişinin bizi aradığını bilmiyordum, öyleyse ben bir arayayım bakalım ne diyecekler.
Yani benden cihazı teslim almak için belediye de olacağım gelebilir misiniz diye aramıştı teslim tutanağı düzenleyip cihazı incelemek için götürdü bir süre. Rapor gelir gelmez de karar çıktı zaten.
Hayır farketmiyor siz bilirkişiye teslim edin cihazı bir an önce çünkü 4 aydır öylece kalmış dosyanız sümen altı oldu muhtemelen. İletişime geçin mutlaka. Ya da size ulaşamadılar.Anladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, belki de beni aramışlardır ben fark etmemişimdir, ayrıca ürünü kullanmış ya da kullanmamış olmam fark eder mi? Ben henüz paketini bile açmadım.
Hayır fark etmiyor siz bilirkişiye teslim edin cihazı bir an önce çünkü 4 aydır öylece kalmış dosyanız sümen altı oldu muhtemelen. İletişime geçin mutlaka.
Evet muhtemelen öyle bir şey olmuştur. Kayıtlı olmayan numaralara dönmüyorsanız denk gelmemiştir. Rica ederim sosyo akşamlar!Sadece 1 defa mı arıyorlar acaba, onda da şansına açarsan, derste falansam herhalde denk gelmemişim sonrasında da geri aramayı unutmuş olabilirim, pazartesi ararım artık. Teşekkürler tekrardan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.