Tüketici hakem heyeti bilirkişi incelemesi 4 aydır gelmiyor

Bilirkişinin bizi aradığını bilmiyordum, öyleyse ben bir arayayım bakalım ne diyecekler.
Yani benden cihazı teslim almak için belediyede olacağım gelebilir misiniz diye aramıştı teslim tutanağı düzenleyip cihazı incelemek için götürdü bir süre. Rapor gelir gelmez de karar çıktı zaten. Cihazı teslim almak için mutlaka aramak zorunda ya da mesaj gönderiyorlar.

Yani benden cihazı teslim almak için belediye de olacağım gelebilir misiniz diye aramıştı teslim tutanağı düzenleyip cihazı incelemek için götürdü bir süre. Rapor gelir gelmez de karar çıktı zaten.

Anladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, belki de beni aramışlardır ben fark etmemişimdir, ayrıca ürünü kullanmış ya da kullanmamış olmam fark eder mi? Ben henüz paketini bile açmadım.

Anladım teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, belki de beni aramışlardır ben fark etmemişimdir, ayrıca ürünü kullanmış ya da kullanmamış olmam fark eder mi? Ben henüz paketini bile açmadım.
Hayır farketmiyor siz bilirkişiye teslim edin cihazı bir an önce çünkü 4 aydır öylece kalmış dosyanız sümen altı oldu muhtemelen. İletişime geçin mutlaka. Ya da size ulaşamadılar.

Hayır fark etmiyor siz bilirkişiye teslim edin cihazı bir an önce çünkü 4 aydır öylece kalmış dosyanız sümen altı oldu muhtemelen. İletişime geçin mutlaka.

Sadece 1 defa mı arıyorlar acaba, onda da şansına açarsan, derste falansam herhalde denk gelmemişim sonrasında da geri aramayı unutmuş olabilirim, pazartesi ararım artık. Teşekkürler tekrardan

Sadece 1 defa mı arıyorlar acaba, onda da şansına açarsan, derste falansam herhalde denk gelmemişim sonrasında da geri aramayı unutmuş olabilirim, pazartesi ararım artık. Teşekkürler tekrardan
Evet muhtemelen öyle bir şey olmuştur. Kayıtlı olmayan numaralara dönmüyorsanız denk gelmemiştir. Rica ederim sosyo akşamlar!

Kaymakamlığı aradım. Bana bu olay için bilirkişi raporu gerekmediğini, toplantıyla halledileceğini söylediler. Bilirkişi gerekmiyor diye bakmamışlar öyle boşta duruyormuş şikayetim, aramasam 1 sene olsa da kimse bakmazdı herhalde, aramamla beraber gündeme almışlar. Boşuna "3 ay 23 gün" beklemişim, THH başvuran olursa arada arayıp şikayetin durumunu sormak en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı