A akademiunlu Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 9 27 Kasım 2023 #1 Merhaba. Tüketici hakem heyetine yaptığım başvuru 22 Kasım tarihinde gündeme alınmış. Peki ne zaman karara bağlanır? Karara bağlandıktan sonra sonucu nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2023
Merhaba. Tüketici hakem heyetine yaptığım başvuru 22 Kasım tarihinde gündeme alınmış. Peki ne zaman karara bağlanır? Karara bağlandıktan sonra sonucu nasıl öğrenebilirim?
Myndoria Femtopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #2 Düzeltme: Gündeme alındıysa bugün yarın karara bağlanır. Başvuru tarihinden itibaren ise 3 ay kadar sürüyor. Benim iki sefer de öyle oldu.
Düzeltme: Gündeme alındıysa bugün yarın karara bağlanır. Başvuru tarihinden itibaren ise 3 ay kadar sürüyor. Benim iki sefer de öyle oldu.
A akademiunlu Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 9 27 Kasım 2023 #3 Myndoria dedi: 3 ay kadar sürüyor. Genişletmek için tıkla... Bazı THH başvuru örneklerinde gündeme alındıktan sonra aynı gün, 1 hafta sonra karar verildiği olmuş. O kadar uzun sürer mi ki? Gündeme alınmış çünkü.
Myndoria dedi: 3 ay kadar sürüyor. Genişletmek için tıkla... Bazı THH başvuru örneklerinde gündeme alındıktan sonra aynı gün, 1 hafta sonra karar verildiği olmuş. O kadar uzun sürer mi ki? Gündeme alınmış çünkü.
Myndoria Femtopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #4 akademiunlu dedi: Bazı THH başvuru örneklerinde gündeme alındıktan sonra aynı gün, 1 hafta sonra karar verildiği olmuş. O kadar uzun sürer mi ki? Gündeme alınmış çünkü. Genişletmek için tıkla... Düzeltme yaptım hocam. Evet benim de aynı gün karara bağlanmış.
akademiunlu dedi: Bazı THH başvuru örneklerinde gündeme alındıktan sonra aynı gün, 1 hafta sonra karar verildiği olmuş. O kadar uzun sürer mi ki? Gündeme alınmış çünkü. Genişletmek için tıkla... Düzeltme yaptım hocam. Evet benim de aynı gün karara bağlanmış.
A akademiunlu Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 9 27 Kasım 2023 #5 Myndoria dedi: Düzeltme yaptım hocam. Evet benim de aynı gün karara bağlanmış. Genişletmek için tıkla... Benim 5 gün önce gündeme alınmış. Yakın tarihte karara bağlanır diye düşünüyorum. Peki kararı nasıl öğreniyoruz?
Myndoria dedi: Düzeltme yaptım hocam. Evet benim de aynı gün karara bağlanmış. Genişletmek için tıkla... Benim 5 gün önce gündeme alınmış. Yakın tarihte karara bağlanır diye düşünüyorum. Peki kararı nasıl öğreniyoruz?
Myndoria Femtopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #6 akademiunlu dedi: Benim 5 gün önce gündeme alınmış. Yakın tarihte karara bağlanır diye düşünüyorum. Peki kararı nasıl öğreniyoruz? Genişletmek için tıkla... Karara bağlandıktan sonra karar formu yazan yere tıkladığınızda açılıyor. Adresinize de gelecektir.
akademiunlu dedi: Benim 5 gün önce gündeme alınmış. Yakın tarihte karara bağlanır diye düşünüyorum. Peki kararı nasıl öğreniyoruz? Genişletmek için tıkla... Karara bağlandıktan sonra karar formu yazan yere tıkladığınızda açılıyor. Adresinize de gelecektir.
A akademiunlu Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 9 27 Kasım 2023 #7 Myndoria dedi: Eki Görüntüle 2033292 Karara bağlandıktan sonra karar formu yazan yere tıkladığınızda açılıyor. Adresinize de gelecektir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ediyorum
Myndoria dedi: Eki Görüntüle 2033292 Karara bağlandıktan sonra karar formu yazan yere tıkladığınızda açılıyor. Adresinize de gelecektir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ediyorum
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.090 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #8 Heyetin ilk toplantısında karara bağlanır hocam. Belki haftada bir toplanıyordur. Yoğunluğa göre değişir.
Heyetin ilk toplantısında karara bağlanır hocam. Belki haftada bir toplanıyordur. Yoğunluğa göre değişir.
mba Kilopat Katılım 22 Şubat 2016 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #9 Bugün bende şikayetimi gönderdim. Umarım kısa sürede sonuçlanır.