Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Bu rehberin ilk sayfasında da CW problemi yaşayıp aynı sizin gibi olumsuz dönüş alan biri olmuş. Zaten hiçbir satıcı, servis zinciri bu kusuru onaylamaz; sorun yok deyip geri gönderir. Çoğu zaman fan ve eğer sabit disk kullanılıyor ise araya kaynayan bir ses olduğu için kullanıcısını rahatsız etmez ancak bazısına da hayatı dar edebiliyor.

İlk sayfadaki arkadaş uğraşmak istemediği için vazgeçmiş, ben de azarı çekmişim tabi madem niyetin bu neden insanları yoruyorsun şeklinde O arkadaş başvuru yapsa şuan bir fikrimiz olabilirdi. Zaten servisin test ortamı ev kadar sessiz olmuyor, CW şikayetini önemsemeyecekleri beklenen bir durumdu.

Sen X tarihinde aldığım ve bu zamana kadar sorunsuz kullandığım ürün şu tarihten itibaren inleme şeklinde ses yapmaya başladı ve bu beni çok rahatsız ediyor diyeceksin. Konu bilirkişi tarafından incelenecek ona göre karar verilecek.

Bu konuda hep arada kalmışımdır. Ancak kart üreticileri de bir türlü kaliteli indüktör kullanmıyor şu kartlarda. 23. ay iade kararı verilse hak etmiyor değiller yani. Başvurunu yap sen, hiçbir şey kaybetmezsin.

@BilgisayarKurdu Hocam demek istediğim daha önce hiç bir kuruma bir yazı yazmadım nasıl bir uslüp ile yazılır bilmiyorum o yüzden bana tam olarak ne yazıcağımı yazarsanız başvurumu o şekilde yapayım. Bu arada zaten satın aldığımdan beri cv sorunu var sadece son zamanlarda çok fazla arttı ve çok net duyuluyor aynı zamanda farklı bir bilgisayarda da denedim ama onda da aynı sorun oldu.

Resmi bir dille yazmana gerek yok aslında, heyetler müşterinin veya satıcının haklılık veya haksızlık durumu ile ilgilenir. Önemli olan yaşanan durumu anlaşılır bir dille, eksiksiz, net ve sade bir diller aktarmak.

Ek olarak ürünün tamiri veya değişimini talep ettiğini belirtmen adil olacaktır. İndüktörleri yenileyebiliyorlarsa yenilesinler, daha önceden hiç şahit olmadım ancak böyle bir duruma. Dilersen direkt olarak değişim de isteyebilirsin, tamirin hiç konusunu açmayabilirsin. Rehberde de gösterildiği üzre talep kısmına "Değişim" seçeneğini işaretle.

@BilgisayarKurdu Hocam ben değişim yada tamir değil para iadesi almak istiyorum bir de yazıda ilk satın aldığımda yokken demişsiniz ama ilk satın aldığımda da vardı sadece şuanki kadar yüksek sesde değildi.

Madem vardı neden 14 ay bekledin sorusunun muhatabı olmaman için o
İade istiyorsan bedel iadesini işaretlersin ve iade talep ettiğini yazarsın.

Ancak bu tip durumlarda ne karar çıkar kestiremiyorum, tamamen bilirkişinin inisiyatifinde.
Gerçekten rahatsız edici bir durum söz konusu değilse lehine açıklanmayabilir. Bilmiyorum tabi ne denli problem yaşadığını.

Çok özür dileyerek reddetmek durumundayım. Burada forumun iyiliğini güttüğümüz için varız. Forum üzerinden tüm sorularına en kısa sürede yanıt veriyoruz zaten müsait olduğumuz saatler çerçevesinde. Ek olarak özelden irtibat kurulduğunda diğer insanlar arama motorundan ulaşamıyor ve bilgi tek kullanımlık oluyor. Ancak asıl sebep Technopat.net için burada olmamız, gündelik hayatta kimseye yardımcı olma gibi ekstra bir çabamız söz konusu değil yani Umarım anlayışla karşılarsın.

Konuyu oradan devam ettirmeyeceğim hocam görmeniz gereken bir ss atıcam ama buradan atamam bu yüzden istiyorum siz gördükten sonra yine buradan konuşmaya devam edebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…