kAlp Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar bende paket paket bu protein tozlarından var. Dayıoğlu kullanmıyor diye bana vermişti içiyordum eskiden, bayağıdır içmiyorum. Üstünde tavsiye edilen tüketim tarihi 01/2025 olarak gösteriyor. Sizce tüketilmesinde bir sakınca var mıdır? BRVTL Barivital Bariatrik Mix Protein Tozu (32 ADET) - Fiyatı, Yorumları BRVTL Barivital Bariatrik Mix Protein Tozu (32 ADET) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2025
Arkadaşlar bende paket paket bu protein tozlarından var. Dayıoğlu kullanmıyor diye bana vermişti içiyordum eskiden, bayağıdır içmiyorum. Üstünde tavsiye edilen tüketim tarihi 01/2025 olarak gösteriyor. Sizce tüketilmesinde bir sakınca var mıdır? BRVTL Barivital Bariatrik Mix Protein Tozu (32 ADET) - Fiyatı, Yorumları BRVTL Barivital Bariatrik Mix Protein Tozu (32 ADET) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.885 Çözümler 37 Yer 東京 31 Mayıs 2025 #2 Her ne kadar kapalı paket olsa da kullanılması sakıncalı bir ürün. Tavsiye etmiyorum.
BestOfFadeleS Hectopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 1.220 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #3 Tarihler boşuna yok hocam, bittiyse niye içesiniz.