Tüm dünyada zombi virüsü çıksa ne olur?

Korkunç olurdu. Bu bir felaket anlamına gelir. Korona çıktığında bütün insanlar korkudan eve tıkılırken böyle bir virüste kimse ne yapacağını bilemezdi. Zombi dediğimiz yaratıklar filmlerde ve oyunlarda olduğu gibi yavaş yürüyen bir şey değil, aksine çok iyi koşucular olabilirler. İnsanların kendi güvenli bölgeleri olurdu ve bir grup insan uyurken, bir grup uyanık kalıp zombi baskınına karşı tetikte olurdu.

Özel zombi tuzakları yapılırdı. Girilmemesi gereken zombilerle dolu bölgeler olurdu. Böyle bir durumda bütün üretim duracağı için a'dan, z'ye her şeyi kendimiz üretmek zorunda kalırdık (silah, mermi, yiyecek - içecek kategorisindeki her şey, dürbün vs). Böyle bir durumun hayvanları etkileyip, etkilemeyeceğini bilmiyoruz. Fakat biz yine de en kötü senaryoyu göz önüne alalım. Zombiler hayvanlara saldırıp onlar için ölümcül olan bir virüs kapmalarına sebep olabilirdi. Dolayısıyla et ve et ürünlerini hayatımızdan çıkarmak zorunda kalırdık.

Dünyada yaşayan diğer insanlara bir şekilde ulaşmaya çalışırdık. Zombilerle savaşabilmek için özel savaş aletleri üretilirdi. Hiç kimse tek başına gezemezdi, insanlar olarak en az 10 - 15 kişilik gruplar halinde sokaklara çıkabilirdik. Parkur yeteneklerimizi geliştirmemiz gerekebilirdi. Yeraltında yollar açıp biz insanlar için önemli yerleri birbirine bu sayede bağlayabilirdik. Olası bir zombi baskınına karşın sığınaklarımız olurdu. Öldürülen zombilerin cesetlerini kimse toplayamayacağı için sokaklar çürüyen zombi organlarından dolayı berbat kokardı. Belki bunun için özel bir maske üretilir ve onu kullanmamız gerekirdi.

Tüm Dünyanın ortak bir dili olurdu, insanlar tek bir dil aracılığı ile birbirleriyle iletişim kurarlardı. Zombi salgınına bir çözüm bulunamazsa bütün insanlık ölürdü ve en iyiler en sona kalırdı. En son ölenler, en iyi mücadele edenler olurdu.
 
Ben ve zombiler:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kop kop yeenim:)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı