Tüm emeğim çöpe gitti

Stropower68

Centipat
Olayı kısaca anlatıyorum. 6 aydır tonlarca emek verdiğim, her içeriği bizzat kendime ait olup en ince detayına kadar montajını yaptığım, etiket gibi etkenlere son derece dikkat edip titizlikle paylaşım yaptığım YouTube kanalımı sildim. Evet, kendim sildim. En anlamlı Türkçe rap sözleri videosu yaparken bir yakınım "Saçma sapan küfürlü şeyle mi uğraşıyorsun?" dedi. Normalde aldırmam ama nedense o an ciddiye aldım. Saçma bir şekilde sinirlenerek sen misin saçma diyen diye düşünüp kanalı sildim. Videoları da indirmedim, her şey gitti. Çok çok saçma olduğunu bilmiyorum, oruçtan dolayı gerilmiş de olabilirim. Kanalı geri getirme gibi bir olay da yok. Sadece kanalı silerken ileride duyacağım pişmanlığı hissedip kanal istatistiklerimi ekran kaydı aldığım bir video var. Neden böyle saçma bir şey yaptım hiçbir fikrim yok. Yeni kanal açıp o rap sözü videonu baştan yapıp yükledim ama asla öbür kanal kadar büyümeyecekmiş gibi geliyor. Kanal tam da şahlanma dönemindeydi, abonesi az olabilir ama yaza kadar bin aboneyi çok çok rahat geçerdi. Aboneden önce saatlerce emek vardı. Boşa gitti. Siz siz olun böyle aptallık yapmayın. Sizinle paylaşmak istedim. İstatistikleri videodaki gibiydi. Acaba daha donanımlı şekilde başlamış olarak ne kadar sürede bu boyuta gelebilirim, tartışılır. Saçma...

Adınıza üzüldüm umarım gelişirsiniz kanalınızın adı nedir destek olmak isterim.

Arkadaşlar reklam yapmak için açmadım, yanlış anlaşılmasın. Sadece @İmperceptible 'nin dediği gibi öfkeyle kalkanın nasıl zararla oturduğunu anlatmak için, sizler de böyle bir hata yapmayın diye bu konuyu açtım. Kanal bu, isteyen bakabilir. Eğer reklama giriyorsa mesaji silebilirim, yanlış anlaşılmak istemem.

Kanal ismini yaz tüm Technopat rushlayalım. Dünyanın parasını alırsın

Yakınınızdaki insanları gözden geçirin. Hesap satışına ilk başladığımda "el gadar çocuktan hesap mi alinir ya?" diye mesajlar alıyordum. Bugün her saat "kardesim nolr bir tane hesap ver su abine bir güzellik yap" diye mesajlar alıyorum. Başarısızlıklarımda bile beni destekleyen dostlar edindim. Siz cidden uğraştığınız ve içinize sinen bir içeriği kötüleyen arkadaşlar seçmişsiniz. Aman dikkat. Azimle eskisinden bile büyük olursunuz inşallah.(yazım hataları bilerek yapılmıştır)

Olsun hocam ben abone oldum umarım kısa zamanda gelişirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…