Tüm emeğim çöpe gitti

Keşke silmeseydiniz YouTube'ye kaliteli ve emek içeren bir kanal daha eklenirdi.

Amaçsız öfke, yenilgi getirir. - üstat yi.
Sizi gaza getirmişler galiba, e oradan stres içinde yaptığınız ve o kadar uğraştığınız şeye kötü bile denmesi sizi bozabilir.
Ama yanlış karar olmuş bence.

Anlamlı bir eleştiri yapmış olsa bin nebze hak vereceğimde saçma olmasınıda dile getirmişsin zaten ne diyeceğimi bilmiyorum. Arkadaşın kim bilir kişi mi? Bu yakının arkadaşın her neyse senin için söylediklerini çok dikkate alıyorsun sanırım.

Sizin adınıza üzüldüm umarım iyi sayılara ulaşıp kanalınızı büyütürsünüz, size abone oldum.

Babaya el kalkmaz.
O an hem videoyla uğraşıyordum, videonun stresi var. Bir de bir iş yaparken izlenilmeyi sevmiyorum. Babam da oradan deyince böyle bir şekilde gelişti işte. Neyse bunda da vardır bir hayır.
Hocam bende çok güzel videolar yapıyordum işte bilgilendirme hata çözümleri v.s bende bir an gaza geldim sildim benim ruhum daralır silerim uğraşamam derim ondan yani siz siz olun gaza gelmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…