U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Temmuz 2020 #11 Ben de arıyorum. Konu takip.
Finduk Centipat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #12 Teşekkür ederim hocam. Emeğinize sağlık. Edindiğiniz bir kaynak var mıdır, yoksa tümüyle kendiniz mi hazırladınız? Bilgi edinmem mümkün müdür? ☺ User not found dedi: Ben de arıyorum. Konu takip. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirme sorunu yaşayanlar için ilaç niteliğinde paylaşım olur.
Teşekkür ederim hocam. Emeğinize sağlık. Edindiğiniz bir kaynak var mıdır, yoksa tümüyle kendiniz mi hazırladınız? Bilgi edinmem mümkün müdür? ☺ User not found dedi: Ben de arıyorum. Konu takip. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirme sorunu yaşayanlar için ilaç niteliğinde paylaşım olur.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 19 Temmuz 2020 #13 Finduk dedi: Teşekkür ederim hocam. Emeğinize sağlık. Edindiğiniz bir kaynak var mıdır, yoksa tümüyle kendiniz mi hazırladınız? Bilgi edinmem mümkün müdür? ☺ Güncelleştirme sorunu yaşayanlar için ilaç niteliğinde paylaşım olur. Genişletmek için tıkla... Ben hazırladım. Güncellemeri yüklemek sıkıntılı oluyor. Finduk dedi: Teşekkür ederim hocam. Emeğinize sağlık. Edindiğiniz bir kaynak var mıdır, yoksa tümüyle kendiniz mi hazırladınız? Bilgi edinmem mümkün müdür? ☺ Güncelleştirme sorunu yaşayanlar için ilaç niteliğinde paylaşım olur. Genişletmek için tıkla... @Finduk @User not found Windows 8.1 x64 Temmuz 2020 Son düzenleme: 19 Temmuz 2020
Finduk dedi: Teşekkür ederim hocam. Emeğinize sağlık. Edindiğiniz bir kaynak var mıdır, yoksa tümüyle kendiniz mi hazırladınız? Bilgi edinmem mümkün müdür? ☺ Güncelleştirme sorunu yaşayanlar için ilaç niteliğinde paylaşım olur. Genişletmek için tıkla... Ben hazırladım. Güncellemeri yüklemek sıkıntılı oluyor. Finduk dedi: Teşekkür ederim hocam. Emeğinize sağlık. Edindiğiniz bir kaynak var mıdır, yoksa tümüyle kendiniz mi hazırladınız? Bilgi edinmem mümkün müdür? ☺ Güncelleştirme sorunu yaşayanlar için ilaç niteliğinde paylaşım olur. Genişletmek için tıkla... @Finduk @User not found Windows 8.1 x64 Temmuz 2020
Finduk Centipat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #14 @AktifCan Hocam bu ISO'yu nasıl hazırlıyorsunuz, rica etsem özet geçebilir misiniz?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 20 Temmuz 2020 #15 Finduk dedi: @AktifCan Hocam bu ISO'yu nasıl hazırlıyorsunuz, rica etsem özet geçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DISM yöntemiyle.
Finduk dedi: @AktifCan Hocam bu ISO'yu nasıl hazırlıyorsunuz, rica etsem özet geçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DISM yöntemiyle.
Finduk Centipat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #16 AktifCan dedi: DISM yöntemiyle. Genişletmek için tıkla... Yardım için çok teşekkür ederim. ☺
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 20 Temmuz 2020 #17 Finduk dedi: Yardım için çok teşekkür ederim. ☺ Genişletmek için tıkla... Kurdunuz mu?
Finduk Centipat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #18 AktifCan dedi: Kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Bu akşam kuracağım hocam.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 20 Temmuz 2020 #19 Finduk dedi: Bu akşam kuracağım hocam. Genişletmek için tıkla... USB'ye Rufus ile UEFI NTFS formatında yazdır. Secure Boot varsa devre dışı bırak.
Finduk dedi: Bu akşam kuracağım hocam. Genişletmek için tıkla... USB'ye Rufus ile UEFI NTFS formatında yazdır. Secure Boot varsa devre dışı bırak.