Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 27 Ağustos 2018 #31 Cooler Master Türkiye dedi: Eğer anakart üzerinde bulunan siyah parçalardan bahsediyorsanız anakart üreticinize ulaşmanız gerekiyor. O parçaları biz temin edemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Peki farklı bir montaj kiti var mı? İlla ben soğutucu pompasını o parçalara mı montaj etmek zorundayım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2018
Cooler Master Türkiye dedi: Eğer anakart üzerinde bulunan siyah parçalardan bahsediyorsanız anakart üreticinize ulaşmanız gerekiyor. O parçaları biz temin edemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Peki farklı bir montaj kiti var mı? İlla ben soğutucu pompasını o parçalara mı montaj etmek zorundayım?
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #32 GameTURK dedi: Peki farklı bir montaj kiti var mı? İlla ben soğutucu pompasını o parçalara mı montaj etmek zorundayım? Genişletmek için tıkla... Hayır farklı bir montaj kiti yok. O parçalara monte etmek zorundasınız. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2018
GameTURK dedi: Peki farklı bir montaj kiti var mı? İlla ben soğutucu pompasını o parçalara mı montaj etmek zorundayım? Genişletmek için tıkla... Hayır farklı bir montaj kiti yok. O parçalara monte etmek zorundasınız.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 27 Ağustos 2018 #33 Cooler Master Türkiye dedi: Hayır farklı bir montaj kiti yok. O parçalara monte etmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Anakart üreticisine her yerden mesaj atmama rağmen benle iletişime geçilmiyor. ve bu parçanın Türkiye'de satışı maalesef yok. 2 hafta önce Çin'den sipariş verdim fakat ne zaman gelir malum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2018
Cooler Master Türkiye dedi: Hayır farklı bir montaj kiti yok. O parçalara monte etmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Anakart üreticisine her yerden mesaj atmama rağmen benle iletişime geçilmiyor. ve bu parçanın Türkiye'de satışı maalesef yok. 2 hafta önce Çin'den sipariş verdim fakat ne zaman gelir malum.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 27 Şubat 2021 #34 Konuyu hortlatmış olacağım lakin sosyalde şu an görebildiğim CM dışında hangi markalar var?