Çözüldü Tüm oyunlarda ani FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LordMaxi

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2021
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamlar.

Uzun zamandır karşılaştığım bir sorun sonucu bir konu açma isteği duydum. Uzun zamandır oynadığım oyunlarda ani FPS düşüşleri yaşamaktayım ve bunun için birçok farklı yöntemi denemiş bulunmaktayım. System repairs, performans ayarları, format, driver güncellemeleri vb. birçok farklı yöntemi denememe rağmen FPS düşüşlerine bir çözüm bulamadım. Asıl anlamadığım şey ise normal bir şekilde oynarken bir sıkıntı çıkmaması. Bilgisayarımı 2.el olarak aldım ilk zamanlar çok rahat birçoğu oyunu oynuyordum Dark Souls 3, GTA 5 gibi ancak artık onları bile oynayamıyorum.

Sistem özellikleri ve diğer tüm şeyler için AIDA64 raporum aşağıda ki linkte mevcut. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Rapor
 
Çözüm
Sanırım ısınma yüzünden frekans düşüyor. Bilgisayarı temizlemeyi ve termal macun değişimi deneyin.
SSD'nin modeli nedir? Attığınız raporda bulamadım.
TEAM T253LE240G
Evet sanırsam ısıdan kaynaklanıyormuş bugün bilgisayarın fanını temizledikten sonra FPS sorunu düzeldi. Yakın zamanda termal macunu yenilersem faydalı olacak sanırsam. Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Bende de Aynı sıkıtnı var am abenim bilgisayar yeni termal macunla alakası yok her şeyini yaptırdım 2 gün önce ekran kardı geldi ve ben normalde 230-310 FPS alırken(Valorant) bir anda 30-90 arası almaya başladım ve Valorant'ta değil genel olarak bir sorun var diğer oyunlarda da böyle ne yapabilirim?
 
Bende de aynı sıkıntı var ama benim bilgisayar yeni termal macunla alakası yok her şeyini yaptırdım 2 gün önce ekran kardı geldi ve ben normalde 230-310 FPS alırken (Valorant) bir anda 30-90 arası almaya başladım ve Valorant'ta değil genel olarak bir sorun var diğer oyunlarda da böyle ne yapabilirim?

Ayrı bir konu açabilir misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı