Tüm oyunlarda aynı FPS değeri

İşletim sistemi
Windows 10
Hangi oyunda kaç FPS alıyorsunuz söyler misiniz? Mesela 60 FPS sabit mi alıyorsunuz? Bütün oyunlarda mı böyle? Ayarları değiştirdiğinizde 50-60 arası falan mı oluyor yoksa hep sabit bir değer mi alıyorsunuz? Biraz yardımcı olursanız biz de yardımcı olalım.

Valorant'ta 100 küsurlü FPS alıyorum Max ayarlardayken grafikleri falan en düşüğe aldığım halde gine aynı FPS'leri alıyorum.

Oyunun kendi FPS göstergesinden bakıyorum.
Ekran Hızınızın Maksimum değerini alıyorsunuzdur.
Doğruladım.

Valorant'ta 100 küsurlü FPS alıyorum Max ayarlardayken grafikleri falan en düşüğe aldığım halde gine aynı FPS'leri alıyorum.
Demek ki 100 fps'e sabitlemişsiniz veya monitörünüz maksimum 100hz destekliyor.

Valorant'ta 100 küsurlü FPS alıyorum Max ayarlardayken grafikleri falan en düşüğe aldığım halde yine aynı FPS'leri alıyorum.

O sistemde en yüksek ayarlarda bile 200 civarı FPS almanız gerekiyor. Başka bir sıkıntı olabilir. Diğer oyunlarda da böyle performans düşüşü oluyor mu? Monitörünüzün çözünürlüğü nedir?

O sistemde en yüksek ayarlarda bile 200 civarı FPS almanız gerekiyor. Başka bir sıkıntı olabilir. Diğer oyunlarda da böyle performans düşüşü oluyor mu? Monitörünüzün çözünürlüğü nedir?

Çözünürlüğüm 1680x1050 60 Hz bir monitör diğer oyunlarında fazla olmuyor bir FiveM de oluyor bir de Valorant'ta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı