ikseroo
Decapat
Media Markt bilgisayar eşyası için uygun değil.Hocam daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Aslında Media mark'ta olur fakat bu üç yerin güvenilir olduğunu düşündüğümden dolayı.
Media Markt bilgisayar eşyası için uygun değil.Hocam daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Aslında Media mark'ta olur fakat bu üç yerin güvenilir olduğunu düşündüğümden dolayı.
Tüm oyunları oynatacak sistem aslında 10-15 bin TL'ye de toplanır. Vatan ve İtopya'dan almayın tüm güvenilir sitelere bakıp en uygununu alın.
4070 Ti'ya da belki 4080 sistem toplayabilir @messinicocugu
Hocam. Arıtk şu vatandan bir şey almayın delirticekseniz beni. Dün de bir arkadaş diyordu vatandan mouse önerin diye. Ya vatandaki her şey dışarıda 2 kat ucuz. Şaka yapmıyorum. Aha örnek:
RAZER OROCHI V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER OROCHI V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İtopya olablilir. Ama vatan asla.![]()
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03730100-R3G1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Senin için uygun olur mu bilmem fakat benim bir arkadaş o fiyat civarına şuna benzer bir sistem toplamıştı.
Bu arada diğer sitelerde daha ucuza bulursun.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İlla İtopya'dan olacaksa böyle bir şey toplanabilir:
Yoksa başka sitelerden tek tek toplarsanız 4080 de alınabilir. Hocam o işlemciye stok fan yeter mi?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
MediaMarkt bilgisayar eşyası için uygun değil.
Hocam sinerji, incehesap,gaminggentr,pckolik,tabilon vs. de gayet güvenilir. Boşuna kazık yemeyin.Hocam daha güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Hocam Sinerji, İncehesap, gaminggentr, pckolik, tabilon vs. de gayet güvenilir. Boşuna kazık yemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.