Çözüldü Tüm tarayıcılar yavaş çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thebiscuit

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, çok sinir bozucu olduğu için artık buraya sormaya karar verdim. Mesela Opera GX'te adres çubuğuna bir şey yazıyorum, 5 saniye bekletiyor, bazen 30 saniyelere kadar çıkıyor. Aynısı Microsoft Edge, Firefox'ta da oluyor. Telefonda aynı şeyi aratsam, 1 saniye olmadan hemen Google'a atıyor. Masaüstünde ne yaparsam yapayım, yok. Google'da da aratsam yavaş, direkt site adresi girsem de yavaş.

Bu arada bilgisayar Ethernet ile bağlı ve 950 Mbps alıyorum, internetle alakası yok yani.

Kaspersky kullanıyorum ama kapatsam da sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz nedir? Ve kaç GB RAM'iniz var?

Şu an Opera Air deyim bir anda aynı sorun bende de çıktı sekmeler geç yanıt veriyor veya kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence normal ısılar yaz ayları için X serisi işlemciler fazla ısınıyor bende R7 3700X var şu an 63 derece. Odanızda klima varsa ayrı tabii. Belki termal macunu yanlış sürmüş olabilirsiniz.

Aynı sorunu tüm tarayıcılarda ben de yaşıyordum. En son Opera develoler sürümünü denedim yıldırım hızında çalıştığını keşfettim. Kaç tane eklenti yüklü olursa olsun sayfa yüklemelerinde sıfır gecikme. Daha sonra zaman geçtikçe diğer tarayıcıların da düzeldiğini gördüm. Güncellemelerle donanım uyuşmazlıkları düzeliyor. Sorun ve sorunun düzelmesi tamamen şans ve rastgele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…