Tüm uygulamalar aniden kapanıyor

feronia67

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son 2-3 gündür bilgisayarımda sıkıntı var. Programlar aniden çöküyor, kapanıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olabilecek var mı? Örneğin Valorant direkt kapanıyor, Age of Empires 3 DE oynuyorum bir anda oyun gidiyor. YouTube'da video izliyorum aniden 404 hatası veriyor. Discord bir anda çöküyor ve kendiliğinden başlıyor vs vs. İllallah ettim artık, bir fikri olan var mı?

Arkadaşlar son 2-3 gündür bilgisayarımda sıkıntı var. Programlar aniden çöküyor, kapanıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olabilecek var mı? Örneğin Valorant direkt kapanıyor, Age of Empires 3 de oynuyorum bir anda oyun gidiyor. YouTube'da video izliyorum aniden 404 hatası veriyor. Discord bir anda çöküyor ve kendiliğinden başlıyor vs vs. illallah ettim artık, bir fikri olan var mı?

Format at agam. Ne olmuş senin bilgisayara!

Artı -1 Eksi
Format at agam. Ne olmuş senin bilgisayara!

Ekran kartı VRAM'in veya normal RAM'in doluyor olabilir mi? Chrome genelde RAM yetmeyince sayfayı bozuyordu.
Bu sıkıntıdan dolayı daha yeni format attım zaten hocam, düzelmedi garip bir şekilde.

Normal ramim 8x2 16GB, ekran kartı VRAM'im 8GB fazla bile olduğunu düşünüyorum. Opera GX kullanıyorum Chrome çok fazla ram yediği için üstelik.
CMD'yi yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu girmeyi deneyin.
Microsoft Windows [Version 10.0.19042.631]
(c) 2020 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>sfc /scannow

Beginning system scan. This process will take some time.

Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

C:\Windows\system32>

Windowsu yeniden başlatmamı istedi ilk kez yazdığımda, başlattım ama açılış kısmında updateleri yapamadığını belirtti ve değişikliklerin geri alındığını yazdı sistem, bunu da belirtmiş olayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı