alperyukselll Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Tüm uygulamalarım sağ altta gözüküyor normalde hepsi bir yerde toplanırdı. Bunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
3 321872 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #2 alperyukselll dedi: Eki Görüntüle 1131316 Tüm uygulamalarım sağ altta gözüküyor normalde hepsi bir yerde toplanırdı. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Simgeyi tut hafif yukarıya götür kutucuk çıkacak ona koy, zaten sonrasını yaparsın.
alperyukselll dedi: Eki Görüntüle 1131316 Tüm uygulamalarım sağ altta gözüküyor normalde hepsi bir yerde toplanırdı. Bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Simgeyi tut hafif yukarıya götür kutucuk çıkacak ona koy, zaten sonrasını yaparsın.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Ağustos 2021 #3 CMD'yi aç ve explorer.exe yi sonlandır sonra sol üstten dosyaya tıkla ve komuy çalıştıra bas sol altta çalıştır açılacak oraya explorer.exe yaz düzelmesi lazım.
CMD'yi aç ve explorer.exe yi sonlandır sonra sol üstten dosyaya tıkla ve komuy çalıştıra bas sol altta çalıştır açılacak oraya explorer.exe yaz düzelmesi lazım.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.446 Makaleler 3 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Adım 1: Sürprizbozan Adım 2: Sürprizbozan (Herhangi bir uygulamayı tutun. Orada gizli simgeler kısmı çıkacaktır.) Adım 3: Sürprizbozan (Tüm simgeleri oraya taşıyın.) Adım 4: Sürprizbozan
Adım 1: Sürprizbozan Adım 2: Sürprizbozan (Herhangi bir uygulamayı tutun. Orada gizli simgeler kısmı çıkacaktır.) Adım 3: Sürprizbozan (Tüm simgeleri oraya taşıyın.) Adım 4: Sürprizbozan