Tüm zamanların en iyi Windows'u hangisi?

Windows 11 arayüzüne alıştığımdan dolayı daha premium hissettiriyor. Windows 10 arayüz geçince biraz sıkıcı gözüküyor.

sıralamam 1-) win 7
2-)win 10
3-)win xp >geri kalanlar
benim bilgisayarımda iki ayrı işletim sistemi var win 7 ve 10
ve bide windows xp zamanında devrim yaratmış bi işleim sistemi çünkü windows tarihinin ilk 32 renk üstü ve ilk yumuşak kenarlı yapıya sahip işletim sistemi:)
he bide WİNDOWS 7 BETTERTERERTRER

Ben de sıralayayım FAKAT 2 ayrı şekilde;

Bana en iyi ve en hoş gelen sistemler;

Windows Vista
Windows 8.1
Windows XP (Modlanmış)
Windows 11

Kullanış ve performans olarak en iyi bulduğum sistemler.

Windows 10
Windows 8.1
Windows 7
Windows XP (Modlanmamış)

Artık eski sistemlerin çoğunda Windows 11'in 24H2 sürümünü kurmak neredeyse imkansız hale geldi. Windows 10'un da desteğinin bitmesine az kaldı. Eski sistemler için Windows'un LTSC sürümleri daha iyi seçenek olur gibi.

Bana göre en iyi 8 Windows sıralaması:
1-Windows XP (bana göre 7'den de güzel hem kolay hem de kullanışlı bir biçimde. Nostalji için sanal makine kullanmak isteyenlere 1. Windows önerim. :) )
2-Windows 7 (o da olmazsa olmaz. İlk defa widgetler orada çıktı ama 8 ile bitti.)
3-Windows 10 (performansta çok iyi ve kullanışlı.)
4-Windows 8.1 (Windows 8'in başlangıç butonunu kaldırması çok iğrençti bana göre çok güzel bir işletim sistemi Windows 8.1, aslında zaten 10'dan çok da farklı değil.)
5-Windows ME/2000/98 (arkadaşlar me, 2000 ve 98'i sanal makinede test ettim çok farkları yok.
Windows Me'nin sorunları olduğunu söylemişlerdi çoğu kaynak ama şu ana kadar 1 tane hata görmedim, tavsiye ederim. Ama 2000 ve 98 daha çok güvenli. İlk onları test edin bence.)
6-Windows 95 (güzel zaten 98'den biraz farklı ama pek de yok.)
7-Windows Vista (7'den çok fark yok ama kasıyor biraz.)
8 ve son- Windows 11 (Windows 10'dan kötü olarak görüyorum bence 11'e gerek yok ama 10 desteği bitiyor maalesef)

1 - W10
2 - W7
3 - WXP

Windows 7 desteklenseydi hala kullanırdım. Bir keresinde kurdum ve HER ŞEY daha hızlı çalışıyordu. W10 ise modernlik ve hız konusunda harika.

Windows XP ise artık günümüzde asla kullanılmaz olduğu için 3. sırada. Ha kendisi bir harikaydı.

1 - W10
2 - W7
3 - WXP

Windows 7 desteklenseydi hala kullanırdım. Bir keresinde kurdum ve HER ŞEY daha hızlı çalışıyordu. W10 ise modernlik ve hız konusunda harika.

Windows XP ise artık günümüzde asla kullanılmaz olduğu için 3. sırada. Ha kendisi bir harikaydı.
Dediğin gibi Windows 7 halen desteklenseydi şu an bende kullanırdım. Çünkü Windows 7 benim ilk kullandığım ve en beğendiğim Windows'tur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı