Pozii Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:52 #1 Merhaba, bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ancak bunu bir hosting sitesiyle değil, bir tünelleme ile yapmak istiyorum. Hiç Türkiye'de sunucusu olan bir tünel hizmeti var mı ücretsiz? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:58
Merhaba, bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ancak bunu bir hosting sitesiyle değil, bir tünelleme ile yapmak istiyorum. Hiç Türkiye'de sunucusu olan bir tünel hizmeti var mı ücretsiz?
üyeyim123 Yoctopat Katılım 28 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:00 #2 mcconnect diye bir şey var onu kullanabilirsin ama daha çıkmadı diye biliyorum. sitesi Artı 0 Eksi
KS KS Pozii Femtopat Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:04 #3 üyeyim123 dedi: Mcconnect diye bir şey var onu kullanabilirsin ama daha çıkmadı diye biliyorum. sitesi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
üyeyim123 dedi: Mcconnect diye bir şey var onu kullanabilirsin ama daha çıkmadı diye biliyorum. sitesi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 454 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:06 #4 Radmin VPN aradığınız şeye benziyor. Artı 0 Eksi
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.334 Çözümler 104 Dün 23:12 #5 Minecraft için bilgi sahibi değilim ama kendim sabit ip olmadan domainlerimden birini tünelleme ile kullanıyorum. Cloudflare iş görüyor. Artı 0 Eksi
Minecraft için bilgi sahibi değilim ama kendim sabit ip olmadan domainlerimden birini tünelleme ile kullanıyorum. Cloudflare iş görüyor.