R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Mart 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Söyleyecek söz yok, buyurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Söyleyecek söz yok, buyurun.
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #2 rilou dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Söyleyecek söz yok, buyurun. Genişletmek için tıkla... Helal olsun.
rilou dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Söyleyecek söz yok, buyurun. Genişletmek için tıkla... Helal olsun.
4 404738 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #3 Adam konuşmuş hemde çok güzel konuşmuş.
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 9 Mart 2021 #4 rilou dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Söyleyecek söz yok, buyurun. Genişletmek için tıkla... Bundan adam olmaz. (!) pardon konuyu yanlış anlamışım
rilou dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Söyleyecek söz yok, buyurun. Genişletmek için tıkla... Bundan adam olmaz. (!) pardon konuyu yanlış anlamışım
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Mart 2021 #5 Arkadaşlar herkes paylaşsa 3-5 yerde bence bir düşünce şeklini kırabiliriz.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #6 Araya garip garip editler koymasalardı daha iyi olurdu.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Mart 2021 #7 Sırf birkaç tane ''31 sjsjsjsj''ciler yüzünden hepimizi aynı kefeye koyuyorlar. Alt tarafı bir sorunun derste çözümünü izleyip o işlemi anlayabiliyorum. (Matematikte.)
Sırf birkaç tane ''31 sjsjsjsj''ciler yüzünden hepimizi aynı kefeye koyuyorlar. Alt tarafı bir sorunun derste çözümünü izleyip o işlemi anlayabiliyorum. (Matematikte.)
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 9 Mart 2021 #8 Türk çocukları aptal değildir. Evet ama, beni vatan haini olarak görmeyin ama, TikTok olunca fikrim değişiyor gibi geldi.
Türk çocukları aptal değildir. Evet ama, beni vatan haini olarak görmeyin ama, TikTok olunca fikrim değişiyor gibi geldi.
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Mart 2021 #9 Kral iyi demiş.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 9 Mart 2021 #10 Arkaya keko müziği koymasalar iyi olurmuş aslında... Cem Seymen'in o konuşmasını izlemiştim daha önce, gerçekten etkileyici bir insan. Tüm konuşmayı dinlemek isteyenler için bırakayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkaya keko müziği koymasalar iyi olurmuş aslında... Cem Seymen'in o konuşmasını izlemiştim daha önce, gerçekten etkileyici bir insan. Tüm konuşmayı dinlemek isteyenler için bırakayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et