Türk halkının Kore düşkünlüğü nedendir?

İmam hatipli kızlar haricinde sevenleri çok da fazla değil diye düşünüyorum. Kitleleri 13-22 TR kızları.

Not: PP harika.
22 mi? çok çıktınız hocam, en fazla 13-16 arası. Zaten 16'dan sonra "ben ne yapıyorum?" moduna geçip bırakıyorlar bu saçma sevdayı.

Kore dizilerine kimse laf edemez. Lee Min Ho 🤩...
Çok geç. Yaklaşık 2 hafta önce laf etmediğim anime/kore saçmalığı falan kalmadı.
 
BP'nin büyük Fan Page'lerinden birisini açıp üşenmeyip oturup incelemiştim 200 video varsa belki 150'si linçleyen adamlara cevap içindi. Gruba laf atanlara karşı cevap çene yapmayıp adamları linçlemeseniz adamlar video çekemeyecek, video çekmediği için keşfete düşmeyecek ve BP Türkiye'nin iğrenç fanları asla gün yüzüne çıkmamış olacak.

Herkes anime ya da BTS, BP ya da kızları şeklinde yorumlamış fakat oyun şirketleri, espor, yemek, kültür ve sayılabilecek daha bir sürü şey var. Ben şahsen Kore müziğini seviyorum Kore'yi ve Japonya'yı kültür açısından beğeniyorum ama yaşama seçeneğini daha iyi imkanlar sunan Benelüks ve İskandinav ülkelerinden yana kullanırdım.

Ayrıca K-Pop hakkında objektif açıdan düşüncemi belirtmek gerekirse bu fanlar virüs gibi yayılsa bile artık yapılan linçler bu adamların yaptıklarından daha iğrenç bir hale geldi. Geçen İnstagram'da dolaşırken adam şarkı paylaşmış "K-Pop yerine bunu dinlerim 1000 kat daha iyi yazmış." adamın arkada çalan şarkı K-Pop şarkısı baya değişik bir olaydı ve yorumlara bakınca kimse fark etmemiş bu olayı "diğerleri linçliyor bende linçleyeyim" diyerek baya laflamışlar yorumlarda şahsen yorumlara bakarken ufak bir tebessüm oluştu yüzümde körü körüne bu insanları görünce ve bunların şimdi olmasa bile bu körü körüne topluluğa katılan insanların ileride oy kullanacağını düşündüğümde bir tuhaf oldum. Birini linçleme zorunluluğunda hissediyorsanız müzik yerine fan page'leri linçleyin Korede K-Pop olarak çıkıp gerçekten kaliteli ve her kulağa hitap edecek şarkılar var piyasada bunları bir rap dinleyicisi, anime izlemeyen, JDM'ci olmayan ve sadece bu kültürü seven birisi olarak söylüyorum bunlarda linçleniyor ya belirtme gereği duydum. :)
 
Kore halkına düşkünüz mü? Bu sorunun cevabını bilmiyorum. Ama tahmin yürütebilirim. Sinema sektörümüzün yüzde sekseni onların elinde, geçmişte bayağı yardım ettik kendilerine Güney Kore-Kuzey Kore savaşında örneğin.
Başka idolleri yüzünden olabilir. Onlar son zamanlarda bizi sevmiyor sanırım. Gri listeye aldıklarına göre bizi.
Ben asyalı, büyük gözlü kız severim örneğin. Bu düşkünlük için sebepse. Benim aklıma başka gelmedi.
 
Mevzu K-pop dinlemeleri değil.Dinleyebilirler. İsteyen istediğini dinler.Benim sinir olduğum taraf çocuktan beter olmaları.Biz BTS'in askeriyiz diyorlar.Biri yanlarında ben BTS sevmiyorum deyince hemen başlıyorlar sen ne anlarsın müzikten piss insan falan falan.Kardeşim dinleyeceksiniz düzgün dinleyin şeyini çıkarmayın.
Bunların YouTube'daki videolarına bakarsanız neredeyse hepsinde BTS sevmiyorum diyen insanları linçliyorlar.Eğer biz BTS hakkında konuşmazsak onlara da içerik çıkmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı