Türk insanının bilgisayar bilgisini tek bir ekran görüntüsü ile açıklayın

O değil de babam benden habersiz eve internet bağlatmış gelmiş 50 megapiksel internet bağladım diye hava atıyor bana nereden bakılacağını bile bilmiyor test ettim 16 Mbps çıktı çıldırıyorum şu an.

32 gb olsun yeter :D.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210904_041750.jpg
    Screenshot_20210904_041750.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 66
Yalnız aga büyük linç yinemi galiba ama ben benim sistemde 550 TL'lik Izoly sıvı soğutma kullanıyorum...

Ama dur birincisi bu OEM'i o üretmiyor markalıyor Çin malı aslinda içinden Çince kitapçık çıkıyor.
Bir mühendis olarak konuşuyorum parça kalitesi Cooler Master ile aynı
3600X.
X570.
2x8 3600.
Performans açısından şu an şehir dışında olduğum için net değer veremesemde performansı arkadaşın 360 mm soğutucusuna yakın stress testinde Max 87 gördü.

Yalnız aga büyük linç yinemi galiba ama ben benim sistemde 550 TL'lik Izoly sıvı soğutma kullanıyorum...

Ama dur birincisi bu OEM'i o üretmiyor markalıyor Çin malı aslinda içinden Çince kitapçık çıkıyor.
Bir mühendis olarak konuşuyorum parça kalitesi Cooler Master ile aynı
3600X.
X570.
2x8 3600.
Performans açısından şu an şehir dışında olduğum için net değer veremesemde performansı arkadaşın 360 mm soğutucusuna yakın stress testinde Max 87 gördü.

Hava soğutma daha iyi soğuturdu :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı