Türk menşeli ilk Cloud Gaming Servisi 'BRB'!

Sisteme 1-1.5 ay önce kadar para yatırdım zaten gözüken 3-4 tan oyun var ve 2 kere falan girdim sisteme sürekli oyunlar kırmızı gözüküyor (oyunlar kullanımdaysa kırmızı olarak gözüküyor) daha alt yapısı olmadan her hangi bir dayanağı olmadan piyasaya çıkarmaları yanlış vasat bir sistem olmamış xCloud'tan devam
 
Bir kişi günlük 5 saat oyun oynarsa aylık 150 TL civarında para öder, mantıklı değil. Reklamda her ne kadar algı yapmaya çalışsanız da bu taktik tutmaz.
Valla ben haber aracısıyım, ne bu bir reklam ne de yaptığım algı 😂 Seyrek giren bir kişi ise işine yarar ama eğer ki çok onayansa tabi ki de abonelik sistemi daha iyi.

@enggmengg uzaktan bakınca para yatırmaya değer uygulama gibi gözükmüyor.
Tek mantıklı gözüken yanı "Exclusive" türündeki oyunları da oynayabilmemizdi. (Uncharted, GoW gibi) Çünkü bu oyunlar GFN ile anlaşma sağlayamamıştı. Ancak şu an güvenlik açısından herkesin dediği gibi sıkıntılı bir sistem.
 
@kaganaltug GoW zamanında GeForce NOW'da vardı aslında, oradan oynadım. Sonradan kaldırıldı da belirtilen tarihten önce GoW'ı bir kez olsa da açanların kütüphanesinde duruyor.

1670915074320.png
 

Geri
Yukarı