Türk.Net Stabil Bağlantı Sorunu

Kardeşim çıldırmamak eldemi? 76Mbps hızdan ne hallere düştüm
Screenshot_20170712-113553.png

Az önce müşteri hizmetleri aradı, saha dolabı eski filan bir şeyler dedi. Hızınızla ilgili bir şeyler yaptık dedi 51e 51 mi tam anlayamadım o an meşguldüm. Şuan 50 ms 6 ile 15 mbs hız alıyorum. Ne kadar güzel ne kadar güzel. Mersin-Merkez'in saha dolabının eski olduğunu benim sayemde anlıyorlar galiba.

Az önce müşteri hizmetleri aradı, saha dolabı eski filan bir şeyler dedi. Hızınızla ilgili bir şeyler yaptık dedi 51e 51 mi tam anlayamadım o an meşguldüm. Şuan 50 ms 6 ile 15 mbs hız alıyorum. Ne kadar güzel ne kadar güzel. Mersin-Merkez'in saha dolabının eski olduğunu benim sayemde anlıyorlar galiba.
Bütün TürkNet yorumlarını okuyorum herkes memnun, bizdemi şans yok? Anlamadım. Bizim hızımız 1Mbps bile değil nasıl memnun olmamızı bekliyorlarki

Bu arada benide bu sabah aradılar, sana yemin ediyorum çaldıkları gibi kapattılar. Elimi uzattım hemen kapandı 3-4 seferdir açamıyorum

Mersin çöp hocam bunu her fırsatta söylüyorum. İmkanın varsa saha dolabını yeniletmek için çabala.

Bu arada Türk.Net bana da yapıyor öyle şakalar. 1 defa çaldırıp kapatıyor.

1.jpg

Dostum sorunlar o günden sonra devam etti sürekli ama bu gece internete bir şeyler oldu. Şu değerlere bakar mısın muazzam. Sende de düzelme var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı