Türk Net Tavsiye Eder misiniz?

Datronaero

Megapat
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 2600 - B450M-K - RX590 Nitro+ - 2x16 GB RAM - Samsung 870 EVO 500GB SSD - ADATA SX6000LNP 256GB Nvme M.2 - Seagate ST2000DM008 2TB HDD - TOSHIBA MQ01ABD100 1 TB HDD - Seagate Expansion Desktop 6 TB Harici Harddisk
TürkNet'e başvurmayı düşünüyorum. Kendileriyle telefon ile konuştum, altyapımın 50 Mbps yapı desteklediğini söylediler. Sizce almalı mıyım, Tavsiye eder misiniz?

Neredeyse diğer tüm sağlayıcıları denedikten sonra Türknet'e geçtim ve 4 aydır sıfır sıkıntı ile kullanıyorum. 75 Mbit hız alıyorum. Mevcut altyapınız iyiyse kesinlikle tavsiye ederim.

Neredeyse diğer tüm sağlayıcıları denedikten sonra Türknet'e geçtim ve 4 aydır sıfır sıkıntı ile kullanıyorum. 75 Mbit hız alıyorum. Mevcut altyapınız iyiyse kesinlikle tavsiye ederim.
Modem üzerinden baktığımda altyapım 100 ile 113 Mbps download 35 ile 50 Mbps upload yapabilir görünüyor. Bana 50 Mbps Download 50 Mbps Upload önerdiler. Hat ile ilgili bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.

Türk telekomun max 4.0 uploadından kat kat iyidir

Müşteri hizmetleri yok bunu belirteyim. NetSpeed ile arasındaki en büyük fark bu. Ben ikisi arasında NetSpeed'i tercih ettim. İlla denemek için geçecekseniz 2 ay kadar kullanın memnun kalırsanız devam edebilirsiniz.

50 download 50 upload önerdilerse aktif altyapıdasınız demektir. Bu büyük bir şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…