Türk Telekom 100 Mbps paket 30 Mbps hız veriyor

Chairman

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2021
Mesajlar
636
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben Türk Telekom limitsiz fiber 100 MB internet paketini kullanıyorum. Ama 100 MB hız almam gerekirken 30Mbps hızlara kadar düşüyor. Çağrı merkezini aradım. Arıza kaydı oluşturdum. Eve geldiler, modemde sıkıntı var dediler. Sonra gittim modem aldım. 1000TL‘ye yakın para verdim. Sonra bağladım. Çalıştırdım yine aynı hız. Bazen 50Mbps hızlara yükseliyor. Sonra yine aynı şekilde 30Mbps hızlara düşüyor. Sonra tekrardan aradım, bak kardeşim geçen geldiniz modem desteklemiyor dediniz bende modemi değiştirdim. Hala hızım şöyle dedim. Bana verdikleri cevap, o zaman altyapı desteklemiyor dediler. Halbuki benim fiber altyapım var. Sonra siz benimle dalgamı geçiyorsunuz deyip telefonu yüzlerine kapadım. Sonra ne hikmetse 4 gün sonra hız 100Mbps hızlara çıkmaya başladı. 2 hafta çok düzgün bir şekilde kullandım. Sonra yine problem çıktı. Tekrardan aradım. Ondan sonra oradaki kadın arıza kaydı oluşturdu. Yine 2 tane adam geldi. Aşağıda bir şeyler yaptılar ve gittiler. Bende anlamadım. Sonra tekrardan aradım. Ne oldu ne bitti diye. Sizin bulunduğunuz bölgeye sadece 50 MB hız verilebilir dedi. Sonra ben ona benim yan komşum 200 MB civarında hız alıyormuş dedim. Sonra yine başladı kadın o zaman modemde sıkıntı var demeye. Çıldırdım resmen. Dedimki bak kardeşim modemi daha yeni aldım. Desteklememe ihtimali yok dedim. Sonra kız yine 100 MB hız yerine size 50 MB hız verelim dediler. Bende çok yavaş olacağı için kabul etmedim. Ne yapacağımı şaşırdım resmen. Bu durumda ne yapmalıyım? Anlık internet hızımı paylaştım.

20210502_091322.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Türk Telekom limitsiz fiber 100 MB internet paketini kullanıyorum. Ama 100 MB hız almam gerekirken 30Mbps hızlara kadar düşüyor. Çağrı merkezini aradım. Arıza kaydı oluşturdum. Eve geldiler, modemde sıkıntı var dediler. Sonra gittim modem aldım. 1000tl‘ye yakın para verdim. Sonra bağladım. Çalıştırdım yine aynı hız. Bazen 50Mbps hızlara yükseliyor. Sonra yine aynı şekilde 30Mbps hızlara düşüyor. Sonra tekrardan aradım, bak kardeşim geçen geldiniz modem desteklemiyor dediniz bende modemi değiştirdim. Hala hızım şöyle dedim. Bana verdikleri cevap, o zaman altyapı desteklemiyor dediler. Halbuki benim fiber altyapım var. Sonra siz benimle dalgamı geçiyorsunuz deyip telefonu yüzlerine kapadım. Sonra ne hikmetse 4 gün sonra hız 100Mbps hızlara çıkmaya başladı. 2 hafta çok düzgün bir şekilde kullandım. Sonra yine problem çıktı. Tekrardan aradım. Ondan sonra oradaki kadın arıza kaydı oluşturdu. Yine 2 tane adam geldi. Aşağıda bir şeyler yaptılar ve gittiler. Bende anlamadım. Sonra tekrardan aradım. Ne oldu ne bitti diye. Sizin bulunduğunuz bölgeye sadece 50 MB hız verilebilir dedi. Sonra ben ona benim yan komşum 200 MB civarında hız alıyormuş dedim. Sonra yine başladı kadın o zaman modemde sıkıntı var demeye. Çıldırdım resmen. Dedimki bak kardeşim modemi daha yeni aldım. Desteklememe ihtimali yok dedim. Sonra kız yine 100 MB hız yerine size 50 MB hız verelim dediler. Bende çok yavaş olacağı için kabul etmedim. Ne yapacağımı şaşırdım resmen. Bu durumda ne yapmalıyım? Anlık internet hızımı paylaştım.

Eki Görüntüle 1002949

Tüketici haklarına başvur.
 
'100 mbps'ye kadar' ibaresi var maalesef THH başvurmanız bir şeyi değiştirmez. Altyapı desteklemiyor ise o hızlara ulaşamazsınız.
 
'100 Mbps'ye kadar' ibaresi var maalesef THH başvurmanız bir şeyi değiştirmez. Altyapı desteklemiyor ise o hızlara ulaşamazsınız.

Hayır altyapım destekliyor. 2 yıl önce TurkNet 100 MB internetini kullanıyordum. Sorun yaşamıyordum. Sonra tanıdıklar Türk Telekom'u çok önerince bende bu pakete geçtim ama daha sonradan bir dünya sorun oldu. Acaba başka internet sağlayıcılara geçsem aynı sorun olur mu?
 
Sizi kurumsal müşteri sanıp, 30/30 paket mi tanımlamışlar acaba? TT İl Müdürlüğüne gidin.

Sorunu anlatın. Hız profilimi güncelleyin deyin. Orada sorun yoksa, direkt THH'ye başvurun.
 

Geri
Yukarı