Türk Telekom 100 Mgbps internet hızını vermiyor

yusufege0000

Femtopat
Daha fazla  
İnternetim 100 Mgbps ama kablolu 60 Mgbps alıyorum, Ethernet kablom ise modemden çıkan sarı kablo IP sitesinden de iletim gücü %100 bu internetin hepsini nasıl kullanırım? Altyapım 50mgbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetim 100 Mgbps ama kablolu 60 Mgbps alıyorum, Ethernet kablom ise modemden çıkan sarı kablo IP sitesinden de iletim gücü %100 bu internetin hepsini nasıl kullanırım? Altyapım 50mgbps.
Konu hakkında ki konu hariç başıma geleni söyleyeyim. TT bana 100 mbps verebileceklerini söylemişlerdi. Koca cadde ki kablolar yandı. Komple yolu kazdılar. Çalışan,yalan söylemişler abi 50 mbps üstü kaldırmaz dedi. Meğersem gerçekten de yalanmış. 50 mbps’e indirdik,stabilleşmişti. Başınıza gelirse,aklınızda bulunsun.

O hızlar pazarlanırken 100e kadar deniyor. Yani 50 de verir 60 da verir 80 de verir ama 100 asla vermez.

Altyapın ne kadar kaldırıyorsa da onu al. Fazlasını sanal olarak vermeye çalışıyorlar internet kafayı yiyor ondan sonrada.

Benimde başıma gelmişti. hızım 75 di 100 verelim dediler. İyi dedim verin. Sanal 75 üstü görüyordum ama deli gibi ping oluyordu, bağlantı sürekli kopuyordu. 1-2 gün dayanamadım direkt iptal edip 75 e geri düşürdüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı