Türk Telekom 20 gündür internet vermiyor

TRFlash

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2018
Mesajlar
60
20 gündür Türk Telekom internet vermiyor. Geçen ayda bir ara bağlantımız gitti o zaman dediler ki: İç tesisatınızda problem var. Fakat 3 gün sonrasında her gün şikayeti dile getirerek nasıl oluyorsa bir şekilde sorunu giderdiler. Şu anki durum vahim. Bulunduğumuz bölgeye bakan şube müdürlüğüne gittim oradaki güvenlik diyor ki: 1'ya da 2 haftaya hallolur. Altyapı çalışmasında kablonuza zarar vermişler dediler bana(yan komşumda internet var.).
Anlamadığım bazı geceler DSL ışığı sabaha kadar sürekli sabit yanıyor, yani bağlantı kuruluyor değil mi? Bunun haricinde internet gittikten 9 gün sonra geldi. 2 saat kulandım ardından bağlantım yavaş diye modemi resetledim, o günden beri yine gelmiyor.
Aklıma takılan ve fikrinizi almak istediğim şey ektedir.
Arkadaşlar bilgisi veyahut tecrübesi olan arkadaşların fikirleri ve önerileri benim için önem arz ediyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim cidden.
 

Dosya Ekleri

  • nBR8SJ (1).jpg
    nBR8SJ (1).jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
20 gündür Türk Telekom internet vermiyor.
Bizde dünden beri yok.
Geçen ayda bir ara bağlantımız gitti o zaman dediler ki: İç tesisatınızda problem var
Bizim internetimiz 16 MBPS iken 6 MBPS veriyorlardı. İç tesisatta sorun var dediler, ücret ile yapacağız ertesi gün geliyoruz dediler ama 1 haftadır yoklar.
 
Türk Telekom pişmanlıktır hocam TurkNet turksatkablonet ve Turkcell Superonline sitelerinde altyapınıza baktırın derim başka internet herkes için iyidir.

www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/


 

Yeni konular

Geri
Yukarı