Türk Telekom 200 Mbps inceleme

Yarın birgün internetinizi kesseler hak iddia edemezsiniz. 5 tb limiti var sözleşmede.
Hiç bir şey olmaz. Ha, keserlerse kessinler, müşteri kaybederler. Benim için hava hoş. Telekom 1000 Mbit FTTH geçerim. Bulunmaz hint kumaşı değiller sonuçta. Limitsiz deyip, taahhütnamye limit kota koymak insanları yanıltmak kandırmaktır ve sırf limitsiz ama kota uyguluyorlar dememiz bile tüketici için yasal önünde bir avantajdır ve firmalar bunun farkında. Tamamiyle caydırma, göz korkutma amaçlı bir madde.
 
Kullandığınız hattı tamamen kapattırıp mı bu paketlere geçtiniz?
Online işlemerde geçilebilen paket olarak gözükmüyorlar.



Kablo ile test yaptığınız PC'nin işlemcisi nedir

Telefonda Wi-Fi ile aldığınız hız normal.


2.4 GHz Wi-Fi kullanmayın. Ya kablolu kullanın ya da en azından 5 GHz Wi-Fi kullanın.
Merhaba öncelikle. Ben de göremiyordum ve online işlemlerden kampanya yenilemeye gelip aşağı inin. Orada 1gbps'e kadar internetler var. Fakat 1gbps 430 tl.
 
Merhaba öncelikle. Ben de göremiyordum ve online işlemlerden kampanya yenilemeye gelip aşağı inin. Orada 1gbps'e kadar internetler var. Fakat 1gbps 430 tl.


Evet gelmiş ama taahhütüm ağustosta biteceğinden bu pahalı fiyatları ödememek için bekleyeceğim.

Screenshot_20220723-112412_Türk_Telekom.png
 
Telekom işin cılkını çıkarmış. Superonline, Telekom'un 260 TL istediği 200 Mbit fiyatına 1000 Mbit veriyor. 378 TL'ye 1000 Mbit+Geforce now+ TV+ veriyor ve enteresandır ki Geforce now bu aralar online oyunlar da dahil yağ gibi akıyor. 10 senelik laptopla BF V ve full ayarlarda ETS 2 oynamak ve üstüne twitch yayını açmak ve sıfır gecikme. Süper bir şey.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı