Türk Telekom aboneliği ilk ay iptal edilebilir mi?

İptal ederler mi? Tivibu'yu kurduk artık, iş işten geçti demezler değil mi?
Tivibu'yu söküp götürsünler, ev telefonu kursunlar aylık 5 TL'ye paketi ver ev telefonunun.
Zorunlu o galiba. 5 TL'den bir şey olmaz. Aynı fiyata 100 varken 24'lük kullanıyoruz.
Ya şuan onu tam olarak bilmiyorum ama kesinlikle baskı yapın, müşteri hizmetlerini arayın sürekli, bulunduğunuz şehirde ki Türk Telekom müdürlüğüne gidin. Öyle deme hakları var tabi ki sonuç olarak siz bir pakete sözleşme yapıp imzalamışsınız ama kesinlikle bu pakete geçmeye çalışın. Benim aldığım zamana göre paketler ucuzlamış şaşırdım.

Ya şuan onu tam olarak bilmiyorum ama kesinlikle baskı yapın, müşteri hizmetlerini arayın sürekli, bulunduğunuz şehirde ki Türk Telekom müdürlüğüne gidin. Öyle deme hakları var tabi ki sonuç olarak siz bir pakete sözleşme yapıp imzalamışsınız ama kesinlikle bu pakete geçmeye çalışın. Benim aldığım zamana göre paketler ucuzlamış şaşırdım.
Umarım değiştirirler paketi. Tivibu'yu söküp götürürler. Paketi değiştirirlerse çok iyi olacak.
Fiber olan mahallede şaka gibi 24 Mbps pakete sırf Tivibu var diye 130 TL ödüyoruz.
Aynı fiyata 100 Mbps var.
Tivubu'yu kurduk artık, 2 yıl sonra gelin derlerse cidden kafayı yerim.

Ne yapacaklarını bilemiyorum fakat Tivibu'yu sökemeyiz falan derlerse de paketi 100 Mbps yükseltmek için ne kadar istediklerini sor son çare.

Ne yapacaklarını bilemiyorum fakat Tivibu'yu sökemeyiz falan derlerse de paketi 100 Mbps yükseltmek için ne kadar istediklerini sor son çare.
Tivibu'nun dahil olduğu pakete 100 Mbps 167 TL diyor. Tivibu da fiyata dahil değil hani, 12 TL de ayrı olarak ona para alıyorlar. 180 TL ediyor.
Tivibu'suz paketteki 100 Mbps 130 TL.
130 TL nerede, 180 TL nerede? :(

O zaman kesinlikle baskı yapın paketi değiştirmek için, henüz 3 gün oldu dediğiniz için iptal konularını bilmiyorum, onu biraz araştırıp öyle bir şey oluyorsa son çare paketi iptal edin derim. Bu arada 2 hafta içinde iptal konusu falan varsa TTNET ile konuşurken bakın 2 hafta içinde iptal edebileceğimi biliyorum, ben bunun yerine yine sizde 24 ay kalıp sadece paketimi değiştirmek istiyorum diyebilirsiniz.

O zaman kesinlikle baskı yapın paketi değiştirmek için, henüz 3 gün oldu dediğiniz için iptal konularını bilmiyorum, onu biraz araştırıp öyle bir şey oluyorsa son çare paketi iptal edin derim. Bu arada 2 hafta içinde iptal konusu falan varsa TTNET ile konuşurken bakın 2 hafta içinde iptal edebileceğimi biliyorum, ben bunun yerine yine sizde 24 ay kalıp sadece paketimi değiştirmek istiyorum diyebilirsiniz.
İnternette bulamadım ki ilk 2 hafta cayma hakkı gibi bir şey. Keşke olsa, bununla tehdit ederdim. :D

1631260898934.png

Aylık 131 TL. Paketi değiştirmediler, hızını arttırdılar.

Son düzenleme:
Akşam oldu, arayıp hızı yükseltemeyeceklerini söylediler.
Hızı tekrar 24'e düşürdüler. Arkadaşlar, Türk Telekom pişmanlıktır.
Altyapı ve fiber olan yerde en iyi paket bu diyerek 24 Mbps paketi kurdular.
Aynı fiyata 100 Mbps paket var, görmedik biz onu diyorlar.
Cezasını da ben çekiyorum. 2 yıldan önce değiştirmemize izin de vermiyorlar.

Son düzenleme:
Hadi ya, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama müdürlüğe giderek bu durumu bence anlatın. Elemanlarınız en iyi paket diyerek bize bunun satışını yaptılar, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum falan. Biraz baskı yapmayı deneyin belki işe yarar. Umarım paketinizi 100 Mbps tekrar çıkarırlar.

Cayma hakkın var. 14 gün içinde. Ama zorluk çıkarabilirler. Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Eğer taahhüt 24 aylık ise herhangi bir dönemde cayabilirsin. 12 aylık ise 14 günden sonra cayma bedeli ödersin.
İptal edebilirsiniz herhangi bir cayma bedeli olmaz. Ancak onaylandığından emin olun çünkü onaylamayıp 14 dolmasını bekliyorlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı