Türk Telekom ADSL düşük hız

Alb.Bgr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Başlıktan anlaşılacağı üzere Türk Telekom kullanıyorum. Ayrıca köyde oturuyorum. Altyapı 5 Mbps internet destekliyor(ADSL) benim sahip olduğum internet 4 Mbps ama kullandığım 0.7. Neden bu böyle, biri açıklayabilir mi?

TürkNet'ten kontrol ettiniz mi? Türk Telekom'da aynı sorun vardı bende 35 Mbps gösterip 20 veriyordu. TürkNet'e geçtim 35'in tamamını alıyorum.

TürkNet'ten kontrol ettiniz mi? Türk Telekom'da aynı sorun vardı bende 35 Mbps gösterip 20 veriyordu. TürkNet'e geçtim 35'in tamamını alıyorum.

Abicim ben istemez miyim onlara geçeyim. Ama köydeyim (aslında Tekirdağ gibi bir yerin köyündeyim. Dağ yok bayır yok dümdüz yer hem de gelişmiş yer ama ) ben 75 lira para veriyorum 0.7 internete onlar gelse bizim buraya anında geçeceğim.

Abicim az önce baktım bize TürkNet geliyor. Ama şöyle bir sıkıntı var şimdi bizim altyapı Max 5 Mbit kaldırıyor ama TürkNet 11 Mbit veriyor. Altyapıdan yüksek bir değer nasıl veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…