Türk Telekom AKK kalkıyor, kota geliyor!

  • Konuyu başlatan Mert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 14B
Gelişmiş ülkelerde durum nasıl işliyor bilen varsa anlatabilir mi? Zira burada pişkin pişkin bölgenizde altyapı iyileştirmesi planımız yok gibi söylemlerde bulunabiliyorlar.

Başka ülkede AKK yok, kota yok, yavaşlama yok, kesinti yok. Belarus'ta bile dediğim gibi. Bu saçmalık sadece Türkiye'de var.
 
Burdada türk telekom fiber döşemeyi tamamlayıp kendine abone çekme çabasında. Tahaddütü bitmeyen aboneler çok pis kazık yiyecek gibi görünüyor bu kadar telaşlanıp buraya bile fiber çekip abone toplamaya çalışıyorsa...
 
Geçenlerde TTNET'ten arayan şahıs kullandığım ev telefonu için de sözleşme yapalım indirimli olsun gibisinden bir kampanyadan bahsetti kabul etmedim. Üstüne basa basa zam gelecek zamdan etkilenmezsiniz gibi gerilim yaratıcı laflar etmekten de geri kalmadı. Böyle aptal bir iktidar ve devlet yapısı varken insanlar tamamen yolunacak tavuk durumunda . Bizim halkımız böyle koyun olduğu sürece olmayan adalet olmayan hukuk sistemi ve halkın arkasında durmayan bir devlet ve sömürü düzeni yaratığı aşağılık iktidarlar insanların kanını emmeye devam eder. Fransa'da akaryakıta gelen zam halkı sokağa dökebiliyor ama bu ülkede koyunlar herşeyden memnun ! Bilinçli halkı ile bilinçsiz halk arasında çok fark var !
Video | Fransa'da akaryakıt zammına dev protesto: 2 bin noktada 283 bin eylemci
 
Aynısını düzenleme geldiğinde Superonline'ye yapmışlardı. Bence yalan haber.
Yalan haber falan değil faturada gelen yazıyor açık açık kaç gündür kavga ediyorum kendileriyle birde btk yüzünden falan dedi kadın bu gün iyice sinirlerimi zıplattı. Hakem heyetine şikayet ettim bende beklemedeyim gelişmeler oldukça bilgilendirme yapıcam arkadaşlar.
 
Benzerini SOL için demişlerdi, yalan çıkmıştı, zaten AKN'den bıkan kitle bu sıralar çoktan AKN'siz tarifeyi TT ve SOL'den ucuza sunan ISS'lere geçti bile, böyle bir adım ile TT tükürdüğünü yalamaktan öteye geçemez.




Taahhüt süreniz bitene kadar değişiklik olmaz. Ocak ayı ile birlikte yasa devreye girince o zaman ne olur bilemiyorum, BTK henüz taahhüt veren kullanıcıları kapsayan bir açıklamada bulunmadı.
Taahhütlü tarifleride geçiriyorlar hiçbir fark yok söylenti falan değil kesin bilgi müşteri temsilcileri söylüyor bizzat.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı