Türk Telekom almam gereken upload hızını vermiyor

Türk Telekom kaynaklı bir sorun var. Hattınıza 1 Mbps tanımlanmış. Yukardakinin de dediği gibi bunun cezası var. Özel Müşteri Yönetimi mail adresine mail atınız kesinlikle ilgileneceklerdir.

Türk Telekom kaynaklı bir sorun var. Hattınıza 1 Mbps tanımlanmış. Yukardakinin de dediği gibi bunun cezası var. Özel Müşteri Yönetimi mail adresine mail atınız kesinlikle ilgileneceklerdir.
Anladım, çok teşekkürler. Geforce Now'da upload hızım düşük olduğu için sürekli yüksek kare kaybı alıyorum. Sadece bunun için lazımdı upload hızı. Bir aydır uğraşıyorum. çok sıkıldım artık Türk Telekom ile muhattap olmaktan. Sanırım uğraşmayacağım.

Dediğim yere mail atarsanız anında kontrol edip ilgilenirler. Hattınıza 1 Mbps tanımlanması Türk Telekomun teknik hatası tamamen. Tabi onlar kontrol etmiyorlar bile. Umurlarında değil.

Google'a yazdım ama bulamadım, mail adresini atabilir misiniz acaba?

Hat mesafenizi biliyor musunuz? 800M. Altıysa bu sorunun nedeni kesinlikle Telekom altyapısı(iç tesisatı sağlam saydım). Hattınız her iki yönde de 8.1dB SNR'da (sınır değeri) buluşmuş, zayıflama yüksek. Zayıflamanın karşılığı 800metreden fazlaya denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…