Türk Telekom Altyapı En Hızlı Şekilde Nasıl Gelmesi Sağlanır?

lekwiny

Picopat
Daha fazla  
Yeni eve taşındık 6 7 aydır altyapı yok. Binadakiler de başvuru yaptı. 2 faturamiz var diye işlem de yapmıyorlar. Ödedikten sonra en hızlı şekilde gelmesinin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

costelloo

Centipat
Yer
Sicilian
Daha fazla  
Meslek
Sicilian Mafia
Hocam bende yeni eve taşındım 2-3 ay önce TT ekipleri tarafından binaya kadar OFK döşendi 21 daire başvuru bile yaptık fakat hala bekliyoruz tahmini 1-2 sene sürer.

expeditious

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC
MSI MAG Z490 Tomahawk
INTEL Core i7-10700K Comet Lake 3.80GHz
G.SKILL Trident Z RGB 16GB 3600MHz CL16
MSI GTX 970 Gaming 4G
SAMSUNG 970 Evo Plus NVMe 500GB
ZALMAN Z11 Neo
COOLER MASTER Hyper 212 Evo
CORSAIR VS650 650W 80+
WD Caviar Blue 1TB 7200rpm 64MB

Gear
BENQ XL2411 24" 1920x1080, 1ms, 144Hz
KINGSTON HyperX Cloud II
RAZER Deathadder Chroma
RAZER Goliath
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
Yeni yapılan bir siteye taşınmıştım fiber alt yapı var diye. Bir baktım ki bekliyoruz :D Bayağı aradım taradım sağı solu darladım. Sonra ilçedeki Turk Telekom'a gidip müdüre kadar çıktım, olmadı gittim Acıbadem'deki merkeze orada da müdürleri darladım derken 1 ay geçti kepçe geldi vs. kabloları döşediler öyle hızlandırmıştım. Mahalleye bakan teknik ekipteki elemanında cep telefonunu almıştım gelir gelmez aktifleştirtmiştim. :)

KS
KS
lekwiny

lekwiny

Picopat
Daha fazla  
Yeni yapılan bir siteye taşınmıştım fiber alt yapı var diye. Bir baktım ki bekliyoruz :D Bayağı aradım taradım sağı solu darladım. Sonra ilçedeki Turk Telekom'a gidip müdüre kadar çıktım, olmadı gittim Acıbadem'deki merkeze orada da müdürleri darladım derken 1 ay geçti kepçe geldi vs. kabloları döşediler öyle hızlandırmıştım. Mahalleye bakan teknik ekipteki elemanında cep telefonunu almıştım gelir gelmez aktifleştirtmiştim. :)
Olmadı haftada 1 müdürlüğe gidip darlamak lazım onları 😄

Yukarı