katipagam
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Zabıt Katibi
Merhaba. 2023 şubat ayında D-Smart net kullanıcısıydım. Taahhüttümün bitmesine az kaldığı için Türk Telekom'a başvurdum. İnternetimi aktif olarak kullanıyordum, Türk Telekom da başta altyapıyla ilgili bir sorun yapmadı, kurulum için tarih verdiler. Tarih geçmesine rağmen kuruluma gelmediklerinde tekrar ulaştım ve altyapımın olmadığını, başvuru yaparsam 24 ay içerisinde altyapı çalışması biteceğini söylediler.
Benim evimde aktif internet vardı, altyapım da vardı. Ancak şu an hiçbir sitede altyapım gözükmüyor. Yan komşularımın adresini seçtiğimde altyapı çıktığı halde bizim daireyi seçtiğimde altyapı vermiyorlar.
Soruma gelecek olursak; bu internet çağında 24 ay internetsiz olmayı hiçbirimiz istemeyiz. Superbox tarzı şeylere de girmek istemiyorum çünkü kotası bana yeterli olmaz. Benim bu süreci hızlandırmak için ne yapmam lazım?
Benim evimde aktif internet vardı, altyapım da vardı. Ancak şu an hiçbir sitede altyapım gözükmüyor. Yan komşularımın adresini seçtiğimde altyapı çıktığı halde bizim daireyi seçtiğimde altyapı vermiyorlar.
Soruma gelecek olursak; bu internet çağında 24 ay internetsiz olmayı hiçbirimiz istemeyiz. Superbox tarzı şeylere de girmek istemiyorum çünkü kotası bana yeterli olmaz. Benim bu süreci hızlandırmak için ne yapmam lazım?
Son düzenleyen: Moderatör: