Çözüldü Türk Telekom altyapı sorgulama açık ve kapalı değerler ne anlama gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NecBugH

Decapat
Selamlar
Bugün TürkNet için başvuru yaptım ve Türk Telekom servisi altyapıyı aktifleştirmek için binaya geldi. Binada altyapıyı durumunu kontrol eden ve hızı ile alakalı bilgiler gösteren bir cihazla ölçüm yaptı. Ölçüm sonucu farklı değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Açık ve kapalı olarak ikiye ayrılmış durumdalar. Bunların ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz? Fotoğraf ektedir.
IMG-20200908-WA0003.jpg

Çözüm
Selamlar
Bugün TürkNet için başvuru yaptım ve Türk Telekom servisi altyapıyı aktifleştirmek için binaya geldi. Binada altyapıyı durumunu kontrol eden ve hızı ile alakalı bilgiler gösteren bir cihazla ölçüm yaptı. Ölçüm sonucu farklı değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Açık ve kapalı olarak ikiye ayrılmış durumdalar. Bunların ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz? Fotoğraf ektedir.Eki Görüntüle 661797
Açık Upload kapalı ise Download demek. Niye doğrudan oraya Download ve Upload yazmamışlar anlamadım.

Maks hız altyapının desteklediği en üst hız. Gerçek hız ise o hatta firma tarafından tanımlanan hız.
Selamlar
Bugün TürkNet için başvuru yaptım ve Türk Telekom servisi altyapıyı aktifleştirmek için binaya geldi. Binada altyapıyı durumunu kontrol eden ve hızı ile alakalı bilgiler gösteren bir cihazla ölçüm yaptı. Ölçüm sonucu farklı değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Açık ve kapalı olarak ikiye ayrılmış durumdalar. Bunların ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz? Fotoğraf ektedir.Eki Görüntüle 661797
Açık Upload kapalı ise Download demek. Niye doğrudan oraya Download ve Upload yazmamışlar anlamadım.

Maks hız altyapının desteklediği en üst hız. Gerçek hız ise o hatta firma tarafından tanımlanan hız.

Çözüm

Peki gerçek hızı arttırmak için yapılabilecek bir şey var mı? TürkNet 100mbps'ye kadar download veriyor ama ben bunu tam olarak kullanamayacağım anlaşılan.

Peki gerçek hızı arttırmak için yapılabilecek bir şey var mı? TürkNet 100mbps'ye kadar download veriyor ama ben bunu tam olarak kullanamayacağım anlaşılan.
Gerçek hızı firma girer. TürkNet bildiğim kadarıyla TT altyapısında 35Mbps veriyor. 100Mbps'ye kadar hız almak için ayda 10TL fark alıyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı