Türk Telekom altyapı sorunu nasıl çözülür?

yuruyenshitpost

Hectopat
Daha fazla  
Yeni evime taşındığımda Türk Telekom ADSL internet kullanmaya başladım. Sonra adresimde VDSL olduğunu öğrenip paketimi yükselttim. Ancak yükselttiğim ilk andan itibaren 50 Mbps olan hızım gün geçtikçe düşmeye başladı. İnternet sürekli kopuyordu ve uzun süreler boyunca gelmiyordu. Birkaç gün önce taahhüdümüz bitti ve ailemi sağlayıcı değiştirmeye ikna ettim. İnterneti sadece benim kullanmama rağmen sunduğum hiçbir sağlayıcıyı beğenmediler ve benden habersiz eve Vodafone evde internet bağlattılar. Şu anda bırakın hız düşmesini kopmayı bağlattığımız günden beri internet yok. Apartmanda başka Vodafone kullanan komşular dahil kimsede böyle bir sorun yok. Ben hala sorunun sağlayıcılarda olduğunu, zaten interneti yeni bağlattığımız için para ödemeden farklı bir sağlayıcıya geçersek sorunun düzeleceğini düşünüyorum ama babam sorunun santralden eve gelen kabloda olduğunu söylüyor. Bu arada daha önce bu sorunlar için binadaki kutudan eve gelen kabloyu, bağlı olduğumuz portu ve ev duvarındaki kabloyu değiştirdik. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı