Türk Telekom arıza çözümüne gelmiyor

emirhan44

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, böyle bir sıkıntım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1 Ekim de internet gitti aradım 2 güne çözeceğiz dediler. 2 Gün sonra 15 Ekim'e kadar sürebilir dediler. 15 Ekim oldu internet yine yok. Bu sefer ayın 30'una kadar gelecek dediler kasım'ın 3'ü oldu hala yok. Kafayı yemek üzereyim. Bu adamların müşteri hizmetleri dışında bir numarası yok mu? Ya da müşteri hizmetlerine sövsem sıkıntı olur mu?
Müşteri hizmetlerinden daha kademeli biri lazım.
Yok ise nereye şikayet edebilirim bunları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araya hafta sonu girdiği için gelmemiş olabilirler. Muhtemelen hafta başında geleceklerdir. Arıza ekipleri Cumartesi/Pazar çalışmıyorlar.

Pardon kasımdaymışız Ekim'i kasım anladım özür dilerim. Şikayetvar'ya da Twitter'a yazın muakkak ilgilenirler.

Çok garip benimle hemen ilgileniyorlar gelinmesi gerekiyorsa arıza kaydından 1 2 gün sonra geliyorlar.

Arkadaşlar merhaba, böyle bir sıkıntım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1 Ekim de internet gitti aradım 2 güne çözeceğiz dediler. 2 gün sonra 15 Ekim'e kadar sürebilir dediler. 15 Ekim oldu internet yine yok. Bu sefer ayın 30'una kadar gelecek dediler kasım'ın 3'ü oldu hala yok. Kafayı yemek üzereyim. Bu adamların müşteri hizmetleri dışında bir numarası yok mu? Ya da müşteri hizmetlerine sövsem sıkıntı olur mu?
Müşteri hizmetlerinden daha kademeli biri lazım.
Yok ise nereye şikayet edebilirim bunları?

Hocam bizim de yaklaşık 2 yıldan beri yok şaka gibi değil mi 2 yıl gittik Superbox aldık 250GB o da zaten yetmiyor her ay bir 4-5gün kala bitiyor internet üstüne bir de 800-850 civarı para ödüyoruz lanet olsun artık böyle işe aramadığımız yer kalmadı CEO'ya ulaştık CİMER'e yazdık üstüne kaç kez aradık yine yok yine yok boşuna beklemeyin bence sizde ha gelir mi size gelir ama çok geç gelir.

Eğer T.Telekom'un kendisinden (yani kendi şirketleri olan TTNet'den) değil de T.Telekom altyapısından hizmet veren alternatif operatörlerden hizmet alıyorsanız, küçük bir il veya ilçede iseniz ve de bilhassa bakır altyapıda (ADSL/VDSL; hipernet/ultranet) iseniz işiniz maalesef biraz zor ve ilerisi yıllarda (Fibernet'e kavuşana kadar) daha da zorlaşacaktır. T. Telekom artık bakır altyapıya kesinlikle yatırım yapmamakta.

Eğer t. Telekom'un kendisinden (yani kendi şirketleri olan TTNET'den) değil de t. Telekom altyapısından hizmet veren alternatif operatörlerden hizmet alıyorsanız, küçük bir il veya ilçede iseniz ve de bilhassa bakır altyapıda (ADSL/VDSL; hipernet/ultranet) iseniz işiniz maalesef biraz zor ve ilerisi yıllarda (fibernet'e kavuşana kadar) daha da zorlaşacaktır. T. Telekom artık bakır altyapıya kesinlikle yatırım yapmamakta.

Ee hocam ne yapacağız o zaman şimdi fiber başvurusu vs var mıdır?

Geri
Yukarı