Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.609 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #21 as_not_found dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam çok sağolun çözüm olarak işaretledim engelledim internet yok fln diyo
as_not_found dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam çok sağolun çözüm olarak işaretledim engelledim internet yok fln diyo
3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 805 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #22 Lacaderal dedi: nasıl yapcam engelleme ile alakalı bişi yok. Genişletmek için tıkla... Tp Link modemlerin Tether adında bir telefon uygulaması var. Uygulamadan istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz. Ben öyle yapıyordum.
Lacaderal dedi: nasıl yapcam engelleme ile alakalı bişi yok. Genişletmek için tıkla... Tp Link modemlerin Tether adında bir telefon uygulaması var. Uygulamadan istemediğiniz kişileri engelleyebilirsiniz. Ben öyle yapıyordum.