Türk Telekom Birleşmesinden Beklentim

  • Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.587
Katılım
4 Haziran 2012
Mesajlar
7.016
Makaleler
46
Çözümler
5
Yer
Dark
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba sosyal sakinleri.
Ben beklerdim ki sabit hatlar da artık mobil mobiller ise sabit olacak, bir kişi ayrı ayrı hat sahibi olmayacak ve aynı hat üzerinden internet ve tv hizmeti alabilecek olmasını isterdim.

"Fiberliyo" denmesi yerine "Fiberleyeceğiz" denilmesini beklerdim.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İşin kötüsü bu yavaşlık algısını düzeltmek için hiç bir şeyde yapmıyorlar.
Hiçbir hatayı kabullenmiyorlar, suçu kullanıcıya atıyorlar, telefonda yardımcı olmuyorlar. Onlara göre sıkıntı yok ki modeme reset atınca her şeyin düzeleceğini sanıyorlar.
 
İşin kötüsü bu yavaşlık algısını düzeltmek için hiç bir şeyde yapmıyorlar.
Sanırım bu birleşme algıyı silmek içindi. Yani bakın biz birleştik, artık çok hızlıyız, demeye çalışıyorlar. Fakat biz TT'nin birleşmesiyle öncesinden hiçbir fark olmayacağını anlamayacak değiliz.
 
Bunlar yaptıkları hizmetin 100 mislini nasıl alırız hesapları yaparlar ancak.

Söz konusu rezil hizmet olunca, bu hizmete bağlı olarak başka bir kurumdan bahsetmek istiyorum.
Bugün Yepaş'a gittim yeni abonelik için. Aboneliği alacağım saat başkasının adına kayıtlı çıktı, yani kullanılıyor. (Yalnız bu saat üzerinde ilk abonelik olacak.) Adama "yok, kardeşim saat henüz bağlı değil ki, böyle bir durumda nasıl kullanılabilir ki?"
Adam, "ahan görmüyor musunuz sistemde başkasının adına kayıtlı ve kullanılıyor" dedi.
Emin olmak için tekrar saatin No'sunu okumaya gittim ve bu sefer görsel olarak kanıt getirdim.
Adam, "galiba bir karışıklık var" deyip beni başka bir kişiye yönlendirdi (bu yönlendirildiğim kişi arıza, sorunlarla ilgilenen biri)

Yanına gittim, ben daha ağzımı açmadan "bak kardeşim, öyle herşeyi bizden bilmeyin, gidin elektrikçiyle sorununuzu çözün, bu bizi ilgilendirmez dedi.
Ona şöyle bir baktım ve ona "sen burada boşuna harcanıyorsun, siz en iyisi gidin medyumluk olun" dedim.
Bana "ne alaka beyefendi?" dedi.
Ee, dedim, ben daha sorunumu anlatmadan siz cevap verdiniz, ayrıca sınırlı bir şekilde. "Yok ya, ben sizin ne söyleyeceğini biliyorum" dedi, dedi de dedi... Neyse.

Bir şeyler anlatmaya çalıştım, açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama, eğer o anda benim yerinde biraz asabi bir insan ölmüş olsaydı bu sözünü ettiğim Yepaş çalışanının ağzını burnunu kırardı. Ama ben yapmadım, yalnız çok daha beter ettim onu (y)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı